Spelersvrouw.nl

Sara Salamo vriendin van Isco

Sara Salamo is de vriendin van Isco Alarcon, een Spaanse voetballer van Real Madrid. Sara is echter niet enkel als spelersvrouw een bekende naam, want ze is zelf een beroemde actrice in Spanje.

Sara Salamo vriendin Isco

Sara is in 1992 geboren op de Canarische Eilanden. Ze debuteerde al op elfjarige leeftijd op het witte doek, in een film die door haar vader werd geregisseerd. Naar eigen zeggen werd ze daar al getriggerd door het acteren, maar ‘pas’ op achttienjarige leeftijd verhuisde Sara daadwerkelijk naar Madrid om die droom waar te maken.

Sara Salamo is een Spaanse actrice

In de hoofdstad van het land speelde Sara sindsdien rollen in enkele behoorlijk bekende films, waaronder The Glorious Seven, Wild Oats, Foam Party en Brigada Costa del Sol. Bovendien leerde in ze in Madrid natuurlijk haar vriend Isco Alarcon kennen.

Op Instagram zien we verder dat Sara Salamo steeds meer klust als model. Niet heel vreemd, want de vriendin van Isco is met haar volle lippen, egale huid en strakke lichaam een lust voor het oog.

Isco speler Real Madrid

Isco Alarcon is in 1992 geboren in het mooi Malaga. De technicus speelde dan ook in de jeugdopleiding van Malaga CF, waar hij razend snel doorbrak en in 2013 beloond werd met een megatransfer naar droomclub Real Madrid.

De Koninklijke betaalde maar liefst 30 miljoen euro voor Isco. Daar zal Sara Salamo, die natuurlijk al in Madrid woonde en derhalve Isco Alarcon in het oog kon krijgen, natuurlijk maar wat blij mee zijn geweest. In 2019 kregen Isco en vriendin Sara zelfs een kindje, als bekroning van hun liefde.

Dit bericht bekijken op Instagram

El día más importante de nuestra vida: tú. ¡Bienvenido a casa Theo!💙🐨🥐 #deaquiAmarte

Een bericht gedeeld door Sara Sálamo (@sarasalamo) op

Dit bericht bekijken op Instagram

My best choice 💙 #deaquiAmarte

Een bericht gedeeld door Sara Sálamo (@sarasalamo) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#deaquiAmarte más que nunca @iscoalarcon 💙😍 (Obviar mi flequillo por favor 😂🤷🏽‍♀️)

Een bericht gedeeld door Sara Sálamo (@sarasalamo) op