Spelersvrouw.nl

Sara Salamo vriendin van Isco

Sara Salamo is de vriendin van Isco Alarcon, een Spaanse voetballer van Sevilla FC. Ze is echter niet enkel als spelersvrouw een bekende naam, want ze is zelf een beroemde actrice in Spanje.

Inhoudsopgave

Sara Salamo vriendin Isco

Sara is in 1992 geboren op de Canarische Eilanden. Ze debuteerde al op elfjarige leeftijd op het witte doek, in een film die door haar vader werd geregisseerd. Naar eigen zeggen werd ze daar al getriggerd door het acteren, maar ‘pas’ op achttienjarige leeftijd verhuisde Sara daadwerkelijk naar Madrid om die droom waar te maken.

Meer zien van Sara Salamo? Volg haar dan op Instagram.

Sara Salamo is een Spaanse actrice

In de hoofdstad van het land speelde Sara sindsdien rollen in enkele behoorlijk bekende films, waaronder The Glorious Seven, Wild Oats, Foam Party en Brigada Costa del Sol. Bovendien leerde in ze in Madrid natuurlijk haar vriend Isco Alarcon kennen.

Op Instagram zien we verder dat Sara Salamo steeds meer klust als model. Niet heel vreemd, want de vriendin van Isco is met haar volle lippen, egale huid en strakke lichaam een lust voor het oog.

Isco speler van Sevilla FC

Isco Alarcon is in 1992 geboren in het mooi Malaga. De technicus speelde dan ook in de jeugdopleiding van Malaga CF, waar hij razend snel doorbrak en in 2013 beloond werd met een megatransfer naar droomclub Real Madrid.

De Koninklijke betaalde maar liefst 30 miljoen euro voor Isco. Daar zal Sara Salamo, die natuurlijk al in Madrid woonde en derhalve Isco Alarcon in het oog kon krijgen, natuurlijk maar wat blij mee zijn geweest. In 2019 kregen Isco en vriendin Sara zelfs een kindje, als bekroning van hun liefde.

Hij speelde vanaf 1 juli 2013 tot 7 augustus 2022 voor Real Madrid. In deze bijna 10 jaar speelde hij 353 wedstrijden voor zijn club, hierin scoorde hij 53 keer en gaf hij 56 assist. Zinédine Zidane, was jaren lang zijn trainer.

Hij vormde vaak het middenveld met Toni Kroos, Luka Modric en Casemiro.