Spelersvrouw.nl

Naomi van As is de vriendin van Sven Kramer

Naomi van As vriendin Sven Kramer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 november 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 25 februari 2023

Naomi van As is de vriendin van Sven Kramer. De twee zijn sinds 2008 samen en blijken in hun relatie ook aardig wat ruzie gehad te hebben. Tegenwoordig gaat het echter een stuk beter tussen de twee en sinds 2018 zijn ze de trotse ouders van dochtertje Kae Robin Kramer. In augustus 2022 worden ze voor de ouders van Dexx Bynt Kramer!

Inhoudsopgave

Naomi van As vriendin Sven Kramer

Naomi van As is de vriendin van Sven Kramer. De twee weten hoe het is om constant te moeten presteren. Terwijl Kramer op hoog niveau schaatst, heeft Van As lange tijd op hoog niveau hockey gespeeld en ging ze net als Kramer meerdere keren naar de Olympische Spelen. Naomi en Sven leerden elkaar in 2007 kennen en hadden al contact via MSN. Hun eerste ontmoeting vond pas in december dat jaar plaats, op het Sportgala.

“Op dat gala ben ik lekker gaan tanken met een paar meiden. Ik was aardig dronken. Hij kwam erbij zitten, het werd heel gezellig. Die avond hebben we voor het eerst gezoend. Ik weet daar nog weinig van. Mijn vriendinnen riepen om het hardst dat het heel lang en midden in de zaal was, haha, het zal wel, het boeide me niet. Ik werd verliefd. Op 15 februari 2008 vroeg hij verkering”, vertelde ze in een uitgebreid interview met Story.

Naomi van As en Sven Kramer hadden veel ruzie

Alhoewel de twee nu dolgelukkig met elkaar zijn, verliep hun relatie niet altijd makkelijk. Volgens Naomi hebben ze allebei niet de makkelijkste persoonlijkheid. Ze omschrijft Sven en zichzelf als pittig en koppig. “In de eerste twee jaar hebben we vaak ruzie gehad, om niks. Echt vermoeiend. Allebei fel, niet toegeven, twee winnaars tegenover elkaar.” Nu, tien jaar later, is dat een heel ander verhaal.

“Gelukkig zijn we daar allang overheen. Ruzies zijn zeldzaam geworden. Natuurlijk zijn er kleine irritaties, maar dat is normaal.” Sinds oktober 2018 mogen Naomi en Sven zich ook de trotse ouders noemen van hun eerste kindje. Hun dochtertje zag op 21 oktober het levenslicht en kreeg de naam Kae Robin Kramer.

Naomi van As is te volgen via Instagram en Facebook.