Spelersvrouw.nl

Annelien Coorevits, vriendin van Oliver Deschacht

Annelien Coorevits vriendin van Oliver Deschacht

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 april 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Oliver Deschacht heeft een relatie met voormalig Miss België (2007) Annelien Coorevits, die onder meer bekend is als presentatrice van Temptation Island.

Deschacht en Coorevits leerden elkaar in 2007 kennen. Inmiddels hebben ze twee kinderen: Elena en Luis. Met name na de geboorte van hun tweede spruit kreeg ze veel kritiek omdat ze kort na de bevalling al voor tv-zender VIJF naar Thailand vloog om daar Temptation Island op te nemen. In België noemden veel mensen haar een onverantwoorde moeder. ,,Die lelijke commentaren hebben veel pijn gedaan. En wat het extra moeilijk maakte, was dat we ons nauwelijks konden verdedigen”, vertelde ze aan Dag Allemaal.

De mooie blondine studeerde communicatiemanagment. Later deed ze haar intrede in de televisiewereld en werd één van de gezichten van VIJF. Ze heeft daarnaast een sieradenlijn en deed in 2009 mee aan de verkiezingen voor Open Vld. Over hun relatie zegt ze: ,,Als een man me vasthoudt, moet ik me geborgen voelen. Belachelijk, ik weet het, maar ik heb dat nodig. Ik hou van het klassieke rollenpatroon: ik zorg graag voor mijn man en kinderen. En al hebben we allebei sterke karakters, als puntje bij paaltje komt, is Oli de baas.”

Vriendin Oliver Deschacht: Annelien Coorevits

Ze voelt ook niet de behoefte om zelf haar relatie te testen, zoals in Temptation Island: ,,Zelf zou ik nooit deelnemen. Ik vind: je moet de kat niet bij de melk zetten. Maar als je elk weekend uitgaat tot een gat in de nacht, kom je ook in de verleiding. Je zit tussen mannen, je single vriendinnen zijn aan het flirten … Iedereen beslist voor zichzelf aan welke test ze hun relatie onderwerpen.”

Deschacht had eerder een relatie met Ann Van Elsen, ook al een voormalig Miss België. Van Elsen had daarna een relatie met oud-voetballer Gunter Van Handenhoven en tegenwoordig met Filip De Snoeck. Daarvoor had de voetballer iets met Sarah Stevens, die rechte studeerde, leerde hij in 2007 Annelien Coorevits kennen, nog een ex-Miss België. In 2011 werd hun dochtertje Elena geboren. Binnenkort wordt hun tweede kindje verwacht.