Spelersvrouw.nl

Melissa Wijfje is de vriendin van Marcel Bosker

Melissa Wijfje vriendin Marcel Bosker

Melissa Wijfje is de vriendin van Marcel Bosker. De twee zijn allebei actief in de schaatswereld op hoog niveau. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd totdat deze twee namen niet meer weg te denken zijn uit de schaatswereld. Doordat ze ook nog eens dezelfde passie delen, kunnen de twee elkaar daar ook altijd in steunen.

Inhoudsopgave

Melissa Wijfje vriendin Marcel Bosker

Melissa Wijfje is de vriendin van Marcel Bosker. De 23-jarige Melissa is afkomstig en nog altijd woonachtig in Korteraar, Zuid-Holland. In het verleden ging ze naar het Ashram College. Melissa is al van jongs af aan bezig met schaatsen en is de laatste jaren echt aan het uitgroeien tot een schaatser om rekening mee te houden. Ook haar broer Tom zit in de schaatswereld.

Melissa Wijfje pakte sinds 2014 al meerdere medailles bij de WK Junioren op de langebaan. Zo was ze in 2014 eerste op 1500 meter en eerste bij de ploegenachtervolging. In 2015 pakte hij de gouden medaille op de 1500 meter, 3000 meter, allround en de ploegenachtervolging. In 2018 pakte ze zelfs een ticket voor de wereldbeker.

Marcel Bosker vriend Melissa Wijfje

Marcel Bosker is ook actief in de schaatswereld. Marcel is geboren in Zwitserland en één van de grote talenten als langebaanschaatser. Bosker heeft in zijn carrière al meerdere medailles gehaald. Zo pakte hij tijdens de NK Allround al meerdere gouden medailles.

Marcel Bosker slaagde er in 2018 ook in om een wereldbekerticket binnen te halen op de 5000 meter. Het is dan ook duidelijk dat we de komende tijd nog heel veel van hem én zijn vriendin Melissa Wijfje kunnen verwachten.

Melissa Wijfje is te volgen via Instagram en Facebook.