Spelersvrouw.nl

Elena Galerie Moron is de vriendin van Sergio Busquets

Elena Galerie Moron is de vriendin van Sergio Busquets

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 augustus 2022

Laatst Geüpdatet: 3 juni 2023

Elena Galerie Moron is de prachtige vriendin van Sergio Busquets. Het stel ontmoette elkaar in 2013, in dat jaren kregen ze een relatie. Op dit moment heeft het stel twee kinderen: Enzo en Levi. Het zijn allebei jongens. Elena Galerie Moron is influenceer, Sergio Busquets is profvoetballer die momenteel uitkomt voor FC Barcelona.

Sergio Busquets, die voluit Sergio Busquets Burgos heet, is een inmiddels ervaren verdedigende middenvelder die is geboren op 16 juli 1988. Vanuit de jeugd van Barcelona in 2008 wist hij door te stomen naar het eerste elftal, waar hij sinds die tijd van onschatbare waarde is gebleken. Hij heeft een tot nu toe imposante carrière waarin hij met FC Barcelona veel prijzen wist te veroveren. 

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Sergio Busquets

Sergio Busquets begon zijn carrière in de jeugd van Badia, waar hij na 1 seizoen vertrok naar Barbera Andalucia. Nadat hij ook hier niet langer dan 4 seizoenen speelde, vertrok Busquets naar Lleida en vervolgens naar Jabac Terrassa. In 2005 maakte Sergio Busquets de overstap naar de jeugd van FC Barcelona, waar hij tot 2007 speelde.

Vervolgens mocht Sergio Busquets aansluiten bij FC Barcelona, waar hij niet langer dan 1 seizoen speelde. Vervolgens vertrok hij voor een korte periode naar Barça Atlètic, waarna hij na twee wedstrijden alweer terugkeerde naar Barcelona. Vanaf dat moment bleek Busquets van onschatbare waarde te zijn en heeft hij inmiddels tussen 2008  –  2022 maar liefst 450 wedstrijden in het shirt van Barcelona gespeeld, waarin hij 11 keer tot scoren kwam.

Hij speelt op dit moment samen met Frenkie de Jong, Memphis Depay en Gerard Pique.

Interlandcarrière van Sergio Busquets

Sergio Busquets speelt al sinds 2009 in de Spaanse nationale ploeg. Hij maakte op 1 april 2009 zijn debuut in de WK kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, waar hij als invaller in de tweede helft in de ploeg kwam. Het absolute hoogtepunt in zijn carrière was natuurlijk de winst van het WK en twee jaar later het EK.

Tijdens het gewonnen EK van 2008 maakte Sergio Busquets nog geen onderdeel uit van de Spaanse selectie. Tot dusver (2008 – 2022) speelde Busquets maar liefst 135 interlands, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

Vriendin Sergio Busquets

Elena Galera Moron en Sergio Busquets leerden elkaar kennen in 2013. Ze worden in dezelfde regio in een dorp vlak onder de rook van Barcelona. Elena Galera Moron is geboren op 5 augustus 1990 en is samen met Busquets trotse moeder van hun zoon ‘Enzo’.

Elena Galera Moron maakte haar middelbare school keurig af en volgde daarna een opleiding op een privéschool, maar ook daar is verder niet veel over bekend.

Social media Elena Galera Moron

Elena Galera Moron is op social media en vooral op Instagram alles behalve een onbekende. Met haar ruim 650.000 volgers deelt ze lief en leed. Zo is ze met enige regelmaat samen met haar man en kind te zien, maar ook foto’s met vriendinnen worden maar wat graag gedeeld.

Dat Elena Galera Moron geniet van het leven en vooral van haar man en kind moge duidelijk zijn. Of het nu een heerlijke avond uit met vriendinnen is of een dag met haar gezin, het is allemaal te volgen op haar Instagram-pagina.