Spelersvrouw.nl

Dit topmodel is de nieuwe vriendin van Neymar

Dit topmodel is de nieuwe vriendin van Neymar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Het liefdesleven van Paris Saint-Germain-aanvaller Neymar houdt de gemoederen al jaren bezig. Grotendeels heeft hij dit te danken aan zijn voetbaltalent, daarnaast leidt hij ook een turbulent liefdesleven. In ons eerder geschreven artikel ‘De vriendinnen van Neymar’ vertellen we je er meer even.

Even terug waar we gebleven waren, Neymar heeft een nieuwe vriendin. Bruna Biancardi is de bloedmooie nieuwe vriendin van de Braziliaanse aanvaller Neymar. Het stel plaatste een aantal weken geleden een foto op de socials. Hiermee bevestigen ze hun relatie.

Bruna Biancardi is de nieuwe vlam van Neymar 
© Instagram @brunabiancardi

Inhoudsopgave

Bruna Biancardi is de nieuwe vlam van Neymar 

Gelukkig voor Neymar is zijn vriendin Bruna Biancardi gewend om in de spotlights te staan. Ze werkt namelijk als influencer, daarnaast doet de vriendin van Neymar modellenwerk.

Ook heeft ze een eigen kledinglijn uit de grond weten te stampen. Op Instagram is ze een ware hit. Bruna Biancardi, heeft op Instagram ruim 4,9 miljoen volgers, niet verkeerd! Ze werkt onder meer samen met luxe modemerk ‘Balmain’.

Wie is Bruna Biancardi, de nieuwe vriendin van PSG-ster Neymar
©Instagram @brunabiancardi

Wie is Bruna Biancardi, de nieuwe vriendin van PSG-ster Neymar?

Al op jonge leeftijd wist Bruna Biancardi dat ze er fantastisch uit zag. Ze deelde al snel foto’s op social media, voordat de social media kanalen erg populair werden. Daarnaast is ze door haar modellenwerk bekend in haar geboorteland Brazilië.

De nieuwe vriendin van Neymar deelt op Instagram foto’s in de allerduurste jurken. Dit betaalt ze naar alle waarschijnlijkheid allemaal zelf. Naar schatting verdient Bruna Biancardi meer dan 1 miljoen euro per jaar. Dat staat natuurlijk niet in vergelijking met het monstersalaris van Neymar. 

Bruna Biancardi
© Instagram

Model, influencer en zakenvrouw

De nieuwe vriendin van Neymar heeft het goed voor elkaar. Ze heeft meer dan genoeg modellenwerk, een succesvolle carrière als influencer en een eigen kledinglijn. Daarnaast lijkt ze de ware liefde te zijn voor de Braziliaanse wereldster Neymar.

Bruna Biancardi, is geboren op 15 april 1994. Ze is momenteel 29 jaar oud. De nieuwe vlam van de Braziliaanse voetballer is 2 jaar jonger. Neymar, is namelijk geboren op 5 februari 1992. Hij is momenteel 31 jaar oud.

Ze houdt van reizen en eten

Wanneer je het Instagram-account van Bruna Biancardi in de gaten houdt, wordt een hobby van haar wel duidelijk: Bruna houdt veel van reizen.

Ze bezoekt regelmatig haar familie, hun wonen nog in haar geboorteland Brazilië.  Elke week gaat ze met haar vriendinnen uit eten, de nieuwe vriendin van Neymar geniet van het geld dat ze verdient, dat is wel duidelijk.

Het turbulente liefdesleven van Neymar
© Instagram
Bruna Marquezine ex-vriendin Neymar
© Instagram
Het turbulente liefdesleven van Neymar (1)
© Instagram

Het turbulente liefdesleven van Neymar

In de afgelopen jaren heeft Neymar al heel wat vrouwen verslonden, dat geldt overigens ook van Kylian Mbappe die op dit moment aan het date is met Rose Bertram. Topmodel Carolina Dantas, was de eerste vriendin van Neymar.

Ze kregen een relatie toen de Braziliaanse wereldster nog in Brazilië voetbalde. Hun relatie begon in 2010, en eindigde in 2011. Samen met zijn eerste ‘echte’ vriendin heeft Neymar zijn enige zoon. Op 19-jarige leeftijd werd hij vader. 

Hij beleef niet zoals Lionel Messi samen met zijn jeugdliefde. De Argentijnse voetballer is al jaren getrouwd met zijn jeugdliefde Antonela Roccuzzo.

Daarna had hij jaren een relatie met Bruna Marquezine, één van de knapste vrouwen van Brazilië. Bruna was de steun-en-toeverlaat van de Braziliaanse Neymar. Er gaan verschillende geruchten dat Neymar de relatie beëindigt, omdat zijn inmiddels ex-vriendin te jaloers was.

Ook zal de Braziliaanse ster op vakantie zijn geweest met topmodel en actrice Thaila Ayala. Het stel werd gesport op partyeiland Ibiza. Waarom het niet tot een relatie is gekomen, is ons niet duidelijk.

We wensen Neymar in ieder geval veel geluk in de liefde!

Wonen Neymar en Bruna Biancardi samen?

Neymar en Bruna Biancardi wonen inderdaad samen. Ze wonen in de Franse hoofdstad Parijs omdat de Braziliaanse voetballer hier voetbalt.

Is Bruna Biancardi zwanger van Neymar?

Bruna Biancardi is zwanger van Neymar, ondanks deelde ze een foto op Instagram waarin ze vertelde dat haar grootste droom uitkwam.

Waar is Bruna Biancardi geboren?

Bruna Biancardi is net als Neymar geboren in Brazilië.

Wanneer begonnen Bruna Biancardi en Neymar met daten?

Volgens verschillende bronnen zijn Neymar en Bruna al in 2021 begonnen met daten.