Spelersvrouw.nl

Maca Capilla vrouw van Lucas Vázquez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Maca Capilla is de vrouw van Lucas Vázquez, een Spaanse voetballer van Real Madrid. Ze kregen eind 2018 hun eerste kindje samen: zoontje Luqui werd geboren.

Inhoudsopgave

Maca Capilla vriendin Lucas Vázquez

Maca Rodriguez Capilla is de jeugdliefde van Lucas Vázquez. Toen ze nog tiener waren, kwamen ze al samen, en sindsdien zijn ze dus altijd bij elkaar gebleven. Bekroningen kwamen met een huwelijk in 2017, en de komst van zoontje Luqui een jaar later.

Maca Capilla en Lucas Vázquez hebben een zoontje

In haar vrije tijd ligt Maca graag lekker op het strand met zoon Luqui en manlief Lucas Vázquez. Verder gaan ze vaak samen op reis, naar bijvoorbeeld Londen en Portugal. Natuurlijk hebben ze ook alle hoogtepunten die hun geboorteland Spanje te bieden heeft al wel gezien.

Maca Capilla luidt de noodklok na overvallen op spelersvrouwen Real Madrid

In 2018 kwam Maca nog groot in het nieuws in Spanje nadat ze het opnam voor alle spelersvrouwen die in een korte tijd massaal beroofd werden.

Een brutale overval op de vrouw van Real Madrid-speler Casemiro was de druppel: Maca riep op tot ‘peace’ en stelde dat het ‘nu echt afgelopen moest zijn met deze wandaden’. Ze kreeg veel lof voor haar felle reactie.

© Instagram

Lucas Vázquez voetballer van Real Madrid

Lucas Vázquez zag voor het eerst het levenslicht in 1981 in A Coruna. Hij speelde in de jeugdopleiding van Real Madrid, maar een doorbreek leek er lang niet echt in te zitten.

Daarom werd hij verhuurd en later zelfs verkocht aan RCD Espanyol uit Barcelona, maar al snel haalde Real hem toch weer terug: daarna volgde alsnog zijn grote doorbraak bij De Koninklijke.

Inmiddels is Vázquez Spaans international en een belangrijke kracht bij Real Madrid. Zijn vrouw Maca Capilla en zoontje Luqui zitten zeer regelmatig op de tribune in het Santiago Bernabéu, om vol trots hun man en papa aan te moedigen. Eind goed, al goed!

© Instagram