Spelersvrouw.nl

CÉLINE SCHOLS, hockeybabe en vriendin van Joost van Aken

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 24 augustus 2022

Lang bleef Joost van Aken vrijgezel, maar het wachten is beloond. De verdediger heeft een relatie met de prachtige hockeyster Celine Schols.

Het koppel lijkt smoorverliefd. Celine Schols heeft zelfs heel schattig JvA in haar Instagram-bio gezet. Is dat niet zoet? Ook de mandekker van Sheffield Wednesday heeft het helemaal te pakken en is dol op zijn beeldschone blonde verovering.

Waar Celine en Joost elkaar ontmoet hebben is nog onduidelijk. Wel weten we dat Celine Schols uit Almere komt en tegenwoordig op hoog niveau bij Laren hockeyt. Maar denkt u nou niet direct dat zij een typisch hockeytutje is die zich losbandig gedraagt op de beruchte hockeyfeestjes: ,,Natuurlijk ben ik wel eens op een hockeyfeest geweest, maar ik dronk geen alcohol en ben dus nog nooit dronken van zo’n feest naar huis gegaan. En bij Laren zijn er nooit hockeyfeesten. Dat is wel jammer, maar eigenlijk komt het mij wel goed uit”, vertelde ze in een interview.

Inhoudsopgave

Hockeyster Celine Schols is de vriendin van Joost van Aken

Dat Joost van Aken een prachtvriendin heeft opgedoken blijkt wel uit de publicatie van de website 925. Die verkoos Celine Schols tot één van de mooiste hockeymeisjes en plaatste haar in een rij met Ellen Hoog. In 2014 werd ze ambassadeur van Shock Absorber. Mocht u niet weten wat dat is: dat zijn bh’s die de borsten op z’n plaats houden tijdens het rennen.

Op de website van het bh-bedrijf schreef ze in 2014: ,,Toen ik 15 jaar was ben ik naar Laren MA1 gegaan en hockey nu nog steeds met plezier bij Laren. Naast hockey studeer ik aan het Johan Cruyff College (marketing en event management). Johan Cruyff College helpt mij om mijn studie en sport samen te combineren. Sinds dit jaar (2014) heb ik een contract getekend bij Laren dames 1
en heb het onwijs erg naar mijn zin.” En over zichzelf: ,,In het dagelijks leven ben ik erg veel bezig met school maar vind het ook belangrijk om met mijn vriendinnen en vriend leuke dingen te doen zoals winkelen, naar de bioscoop, uiteten etc.” Sinds Van Aken in Engeland voetbalt, vliegt ze regelmatig heen en weer. Samenwonen doen ze nog niet, omdat Céline nog een studie af te ronde heeft.

Verdediger heeft relatie met mooie blondine

Joost van Aken ging al op zijn zestiende op zichzelf wonen in Heerenveen: ,,Toen ik vijf was ben ik begonnen bij SV Vogelenzang. Daarna heb ik een tijdje bij SV Hoofddorp gespeeld. Op mijn twaalfde ging ik naar HFC Haarlem, een jaar later mocht ik naar Ajax. Toen ik zestien was keerde ik terug bij Haarlem, maar kort erna ging de club failliet. Gelukkig toonde SC Heerenveen belangstelling en nadat ik een testwedstrijd goed had gespeeld mocht ik blijven”, vertelde hij in VI. En voor Celine: dit is het lievelingskostje van Joost: ,,Het allerliefst eet ik aardappelen met witlof en ham en kaas zoals mijn moeder dat maakt. Als ik bij mijn ouders langskom, vraagt ze altijd of ze dat voor me moet klaarmaken.” Zelf koken doet de blonde verdediger ook: ,,Simpele dingen kan ik goed klaarmaken, zoals kip met rijst, pasta of aardappelen met groente en vlees.”

1 comment