Spelersvrouw.nl

Dit topmodel is de vrouw van  İlkay Gündoğan

Dit topmodel is de vrouw van  İlkay Gündoğan

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 13 juni 2023

Sara Gündoğan is de bloedmooie vrouw van İlkay Gündoğan. In Duitsland wordt ze ook wel ‘De Duitse Yolanthe Cabau’ genoemd.

Ook de huidige vrouw van İlkay  werkt als tv-presentatrice. Het stel is 1 jaar geleden getrouwd, hiervoor waren ze nog maar korte tijd samen. Eerder had de voetballer van Manchester City een relatie met Sila Sahin.

Sara en İlkay begonnen begin 2021 met daten, niet veel later waren ze getrouwd. Het zit in ieder geval goed tussen hen.

Sara Gündoğan is de vrouw van İlkay Gündoğan
© Instagram

Inhoudsopgave

Sara Gündoğan is de vrouw van İlkay Gündoğan

De prachtige vrouw van  İlkay Gündoğan is geboren op 16 juli 1995 in Frankrijk. Ze emigreerde al op jonge leeftijd met haar Franse ouders naar Italië.

Omdat ze sinds haar jeugd in dit land woont, draagt ze de Italiaanse nationaliteit. De bloedmooie Sara werd al in haar tienerjaren ontdekt als model.

Ze brak definitief door toen ze ging samenwerken met een aantal grote modemerken. Ook werkt Sara veel voor Italiaanse tv. Ze deed mee aan ‘Princes and Princesses’, daarnaast presenteerde ze meerdere realityshows.

Hun bruiloft

İlkay Gündoğan en zijn vrouw trouwden op 15 juni 2022 in het prachtige Manchester. Het stel had een charmant kasteel afgehuurd. Uiteraard, waren er ook voetballers en spelersvrouwen aanwezig. Onder andere Sophia Weber, Kai Havertz, Erling Haaland, Maria Emilia Ferrero en Julian Alvarez en Michèle Lacroix en Kevin De Bruyne.

Sara en İlkay  eind 2022 trotse ouders geworden
© Instagram

Sara en İlkay  eind 2022 trotse ouders geworden

Sara en haar man İlkay zijn eind 2022 voor het eerst de trotse ouders geworden van hun eerste kind. De prachtige vrouw van de Manchester City-speler is opnieuw zwanger. Ze worden binnenkort de trotse ouders van hun tweede kind.

Sara Gündoğan werkt als TV presentatrice, topmodel en influencer 
© Instagram

Sara Gündoğan werkt als TV presentatrice, topmodel en influencer 

Sara, heeft op haar Instagram-account 630.000 volgers, dat aantal groeit nog steeds. Het topmodel deelt prachtige foto’s van zichzelf. Ook plaatst ze regelmatig ‘vakantiekiekjes’. İlkay en zijn vrouw waren een half jaar geleden op vakantie in Dubai. Sara, houdt van de luxe lifestyle.

İlkay Gündoğan aanvoerder Manchester City

Topvoetballer İlkay speelt sinds 1 juli 2016 bij Manchester City.Voordat hij bij de Engelse club speelde, speelde hij 5 jaar voor ‘Borussia Dortmund’.

Hier speelde de middenvelder samen met onder anderen Marco Reus. De 32-jarige Duitse middenvelder is de aanvoerder bij zijn huidige club. Samen met Haaland en de Bruyne hoort hij bij de belangrijkste spelers. 

Foto’s © Instagram