Spelersvrouw.nl

Amanda Neposiano vriendin van Giovanni Ribeiro

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Amanda Neposiano is de vriendin van Giovanni Ribeiro, een Braziliaanse voetballer die in maart 2020 tekende bij Ajax. Hij maakt in de zomer van hetzelfde jaar de overstap naar Amsterdam. In januari 2023 maakte hij de overstapt naar het het Braziliaanse Fluminense Fc.

Inhoudsopgave

Amanda Neposiano vriendin Giovanni Ribeiro

Het is een understatement als we zeggen dat Giovanni Ribeiro een knappe vriendin meeneemt naar Nederland. Niet voor niets werkt Amanda Neposiano aan haar weg in de modellenwereld.

Met name met bikinifoto’s pakt de beeldschone brunette behoorlijk uit. Veel vrouwen zullen jaloers zijn op haar lichaam, zo gaan we haar ongetwijfeld ook vaak in de Johan Cruijff Arena zien.

© Instagram

Giovanni Ribeiro oud-speler Ajax

Op 4 maart 2020 maakte Ajax de toekomstige transfer van Giovanni Ribeiro bekend. De recordkampioen van Nederland meldde op zijn website: ‘Ajax heeft Giovanni Manson Ribeiro gecontracteerd. De 18-jarige Braziliaanse speler is afkomstig van Santos FC. Hij heeft een contract getekend dat loopt van 1 februari 2020 tot en met 30 juni 2024.’

‘Manson Ribeiro, die onder de naam Giovanni speelt, werd op 31 januari 2002 geboren in Bauru, Brazilië. De aanvallende middenvelder zal in eerste instantie aansluiten bij Jong Ajax.’

De verwachtingen rondom de Zuid-Amerikaanse technicus zijn torenhoog gespannen. Zo ook bij zijn vriendin Amanda Neposiano, die niet kan wachten om naar Europa te verhuizen.