Spelersvrouw.nl

Ibrahim Sangaré: zijn vriendin, zijn salaris en zijn vermogen

Ibrahim Sangaré: zijn vriendin, zijn salaris en zijn vermogen

Ibrahim Sangaré is een middenvelder van de Eindhovense club PSV. Hij is geboren in Ivoorkust op 7 december 1997. De afgelopen tijd heeft de middenvelder van PSV veel indruk gemaakt. Helaas, heeft Ibrahim Sangaré op dit moment nog geen vriendin.

Wie is de vriendin van Ibrahim Sangaré.
© Instagram

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Ibrahim Sangaré?

Ibrahim Sangaré, heeft op dit moment geen vriendin. De voetballer van PSV lijkt zich volledig te focussen op zijn voetbalcarrière. Ondanks dat hij geen vriendin heeft, lijkt Ibrahim erg gelukkig. De 25-jarige middenvelder heeft nog genoeg tijd om zijn droomvrouw te vinden. We hopen dat hij net zo’n leuke vrouw krijgt als Chantalle Schilder, de vriendin van PSV-middenvelder Joey Veerman.

Dit verdient Sangaré
© Instagram

Dit verdient Sangaré

De Ivoriaanse middenvelder van PSV is één van de grootverdieners binnen zijn club. Hij verdient naar schatting zo’n 1,7 miljoen euro per jaar. Alleen Luuk de Jong, Xavi Simons en Marco van Ginkel verdienen op dit moment meer.

Dit is het vermogen van de PSV-middenvelder
© Instagram

Dit is het vermogen van de PSV-middenvelder

Ibrahim Sangaré, heeft een geschat vermogen van 4 miljoen euro. Met zijn riante salaris van 1,7 miljoen euro per jaar, verwachten we dat zijn vermogen de komende jaren nog gaat toenemen. Wellicht kan de Ivoriaanse middenvelder deze zomer een stap maken naar een buitenlandse topclub. De clubs staan in ieder geval voor hem in de rij.

Foto’s