Spelersvrouw.nl

Siemen Hindrik vriend van Lize Kop

Siemen Hindrik vriend van Lize Kop

Siemen Hindrik is de vriend van Lize Kop, keepster van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal en van Ajax. De twee hebben nog niet zo heel lang een relatie, maar zijn wel helemaal gek op elkaar.

Inhoudsopgave

Siemen Hindrik vriend Lize Kop

Siemen Hindrik is woont in Amsterdam: lekker dichtbij de club van zijn vriendin Lize Kop, dus. Siemen is sinds mei 2019 locatiemanager, tourguide en kite-instructeur bij KiteActive in Friesland. Een sportief in gesteld persoon, net als zijn geliefde.

Verder is Siemen Hindrik druk bezig als fotograaf. Met name tijdens zijn vakanties naar oorden als Zanzibar schiet hij onder meer met een drone de meest indrukwekkende plaatjes.

© Instagram

Siemen Hindrik werkt in het kitesurfen

Siemen is ook nog drie jaar soldaat van de eerste klasse geweest, maar zit inmiddels niet meer bij het leger. Wij vermoeden dat vriendin Lize Kop dat misschien zo erg niet zal vinden.

Lize Kop is in 1998 geboren. Ze begon haar carrière als doelvrouw bij CTO. Sinds 2017 is ze de vaste eerste keuze bij het vrouwenelftal van Ajax, en sinds december 2016 zit ze ook regelmatig bij het nationale vrouwenelftal van Nederland.

Lize Kop keepster Nederlands elftal en Ajax

Een basisplaats wordt een lastig verhaal zolang Sari van Veenendaal (Atlético Madrid, één van de beste doelvrouwen ter wereld) haar concurrent is, maar dat Lize Kop er überhaupt bij mag zijn op toernooien als het EK, het WK en de Olympische Spelen zal haar ongetwijfeld al apetrots maken. En vriend Siemen Hindrik idem!