Spelersvrouw.nl

Patricia, ex-vriendin van Kenneth Vermeer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Patricia is de ex-vriendin van Kenneth Vermeer. Ze zou de reden zijn waarom Kenneth Vermeer op de bank belandde bij Ajax. De doelman stelde dat zijn prestaties leden onder de relatiebreuk met ex-vriendin Patricia. Met haar heeft hij een zoontje: Jamarion Amaury.

Inhoudsopgave

Patricia ex-vriendin Kenneth Vermeer

Patricia is de ex-vriendin van Kenneth Vermeer. In het blad Helden blikte Vermeer terug op de pijn van de relatiebreuk: “Anderhalf jaar daarvoor gingen mijn vriendin en ik na acht jaar uit elkaar. Er moesten allemaal dingen worden geregeld. Los van het advocatenwerk ging ik van ‘alles’ naar bijna niets: in mijn relatie én hoe vaak ik mijn kleine zag. Dat hakte erin. Ik denk zeker dat het ook invloed heeft gehad op mijn prestaties.”

Het lijkt er sterk op dat Vermeer vooralsnog geen nieuwe vriendin heeft gevonden en dus als vrijgezel door het leven gaat. We hoeven overigens niet echt medelijden met de Almeerder te hebben, want op internet circuleert een contractafbeelding die erop zou wijzen dat de sluitpost ruim een miljoen euro per jaar zou verdienen bij Feyenoord.

Kenneth Vermeer van Ajax naar Feyenoord

Niettemin worstelt Vermeer bij Feyenoord met hetzelfde probleem als bij Ajax, waar hij ondanks hoge verwachtingen ook zijn basisplek verloor. De keuze om naar Rotterdam te verkassen was een pikante en werd door het Ajax-publiek bepaald niet goed ontvangen. Het leidde er zelfs toe dat toen Kenneth Vermeer terugkeerde in de Amsterdam ArenA er een fanatiek supporter een plastic pop met strop liet zakken. De voetbalwereld sprak vol afschuw over die actie en de dader werd getraceerd en veroordeeld.

Vermeer is gelovig: “Ik lees de Bijbel, elke avond voor het slapen gaan. Als ik kan, ga ik elke zondag naar de kerk. Ik ben ermee opgegroeid, ben gedoopt. Leren bedanken is belangrijk. Daar heb ik veel steun aan gehad, ook toen ik vaak op de bank zat.” Hoe het leven van Patricia er verder uitziet, is onduidelijk. Over haar is weinig bekend.