Spelersvrouw.nl

Hayley d’Hollosy vriendin van Mike te Wierik

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Hayley d’Hollosy is de vriendin van Mike te Wierik, een Nederlandse voetballer van FC Emmen. Ze werkt tegenwoordig bij Heracles Almelo: de vorige club van vriend Mike. De zus van Mike te Wierik, Kim te Wierik, handbalt op hoog niveau.

Inhoudsopgave

Hayley d’Hollosy vriendin Mike te Wierik

Hayley d’Hollosy is een knappe jongedame die geboren is in de omgeving van Enschede. Ze studeerde dan ook op het Saxion aldaar en had in 2014 haar eerste baantje te pakken: in de productontwikkeling bij ByDanie. Later werkte Hayley nog voor modeontwerpster Daisy Vorm (de vrouw van doelman Michel Vorm) en Tommy Hilfiger.

Hayley d’Hollosy werkt in de mode en bij Heracles Almelo

Tegenwoordig is ze consultant/interim projectmanager in maatschappelijk verantwoord ondernemen, op zzp-basis, en is ze maatschappelijk betrokken marketeer bij Heracles Almelo. In haar vrije tijd gaat de vriendin van Mike te Wierik graag reizen: zo heeft Hayley d’Hollosy een half jaar in Indonesië geleefd.

Zusje Mike te Wierik handbalster

Het zusje van Mike te Wierik, Kim te Wierik, is handbalster op een behoorlijk hoog niveau. Toch wordt ze vaak als ‘het zusje van’ gezien. “Soms is dat wel vervelend ja. Dan hoor ik mensen zeggen ‘o ja, zij is het zusje van… Terwijl ik ben gewoon Kim en ik doe mijn ding hier”, vertelde Kim te Wierik al eens in de TC Tubantia.

“Omdat Mike een prof is, betekent niet dat ik een of andere beroepssporter ben. Maar zo wordt dat wel gezien. Ik ben wie ik ben. Ook al was Mike geen profvoetballer geweest, dan had ik hier ook gewoon gestaan.”

Mike te Wierik oud-voetballer FC Groningen

Mike te Wierik speelde in de jeugd van FC Twente, maar debuteerde daar nooit in de hoofdmacht. Na een uitstekende periode bij uitgerekend rivaal en streekgenoot Heracles Almelo belandde de verdediger in 2017 bij FC Groningen. En daar zit vriendin Hayley d’Hollosy sindsdien regelmatig op de tribune!

© Instagram