Spelersvrouw.nl

Paola Torres, ex-vriendin van Diego Antonio Reyes

Ze heeft volgens velen de mooiste ogen van heel Mexico. Weinig mensen snappen waarom de relatie tussen Diego Antonio Reyes en Paola Torres Romo voorbij is.

Toch is het de realiteit. Na bijna twee jaar verkering stopte het plotseling. En dat terwijl de middenvelder, El Flaco genoemd, zijn grote liefde nog wel onlangs ten huwelijk had gevraagd. Over de reden van de breuk wordt dan ook veel gespeculeerd. De afstand tussen Mexico en Europa, waar Reyes voetbalde voor onder meer FC Porto, wordt als aannemelijk gezien.

Diego Antonio Reyes had een relatie met Paola Torres

Maar Paola Torres Romo was meer dan alleen mooi. Ze was ontzettend mooi. Met haar bruine haren, volle lippen en fantastische figuur mag het geen verrassing heten dat ze model is. Maar ze acteert eveneens, werkt als tv presentatrice, blogger en studeert toerisme, administratie en onderwijs. Ze werd namens haar land genomineerd voor de Miss World verkiezing en kreeg de titel Miss Mundo Dominicana 2006. Inmiddels gaat Paolo Torres als vrijgezel door het leven en deelt ze dan uitsluitend solo selfies met haar vele, vooral mannelijke, volgers op Instagram.

Maar geen medelijden met Diego Antonio Reyes. Zoals het met veel bekende en rijke voetballers gaat zijn ze nooit lang vrijgezel. De vrouwen staan steevast voor hen in de rij. Zo ook voor de goed uitziende Mexicaan. Hij pikte in 2015 opnieuw een beeldschoon model op: Gwen Garcia. De Nicaraguaanse is vier jaar ouder dan de middenvelder en is niet vies van een pikante fotoshoot. Gwen Garcia doet naast modellenwerk ook televisieklussen. Ze past daarmee in het rijtje met Sara Carbonero, vriendin van Iker Casillas. Garcia is zeer bekend in Spanje en Portugal, al is de brunette geboren in Miami. Ze combineert en sensuele oogopslag met een wulps lijf. Garcia heeft weinig moeite mee dat fraaie lichaam te delen met haar volgers op Instagram. Onduidelijk is hoe het koppel elkaar heeft leren kennen.