Spelersvrouw.nl

Dit zijn de vriendinnen van Neymar

Dit zijn de vriendinnen van Neymar

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 december 2022

Laatst Geüpdatet: 30 mei 2023

Neymar, is al jaren de duurste voetballer aller tijden. Paris Saint-Germain – de club uit het Franse Parijs – betaalde voor de Braziliaan 222 miljoen euro. De linksbuiten van Paris Saint-Germain heeft de afgelopen jaren meerdere vriendinnen gehad. Een rumoerig liefdesleven heeft deze Braziliaan zeker. 

Inhoudsopgave

Wie is Neymar?

Neymar Da Silva Santos Júnior – zoals Neymar voluit heet – is een Braziliaanse voetballer die geboren is op 5 februari 1992.  Hij is geboren is Mogi das Cruzes, dit is een gemeente in de Braziliaanse deelstaat São Paulo. Hij begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Santos FC.

De Braziliaanse linksbuiten maakte op 1 juli 2013 de overstap naar FC Barcelona. De club uit Spanje betaalde 88 miljoen euro.  Op 3 augustus 2017 maakte hij de overstap naar Paris Saint-Germain. Bij deze club speelt hij nog steeds. 

Wie is Neymar
©Instagram @neymarjr

De vriendinnen Neymar

Dat Neymar de afgelopen jaren meerdere vriendinnen heeft gehad, is één ding wat zeker is. De Braziliaanse aanvaller is niet van een beetje vrouwelijk aandacht. De mooiste vrouwen op onze aardbol zitten achter de voetballer aan.

Keuze genoeg, dus! De afgelopen jaren had hij onder meer een relatie met Natalia Barulich, Carolina Dantas, Thaila Ayala en Bruna Marquezine.

De laatstgenoemde is enorm populair op social media. Zij heeft op haar Instagram-account namelijk 43,7 miljoen volgers. Bruna Marquezine was enkele jaren de vriendin van Neymar.

Dit is de nieuwe vriendin van Neymar

Dit is de nieuwe vriendin van Neymar

Topmodel Bruna Biancardi is de nieuwe vriendin van Neymar. Het stel deelt samen een foto op Instagram. Het lijkt er zelfs op dat model en influencer Bruna Biancardi zwanger is van Neymar. Het lijkt er dus op dat de Braziliaanse aanvaller eindelijk zijn droomvrouw heeft gevonden.

Natalia Barulich de ex-vriendin Neymar volgens Sierd de Vos
©Instagram @natalia

Natalia Barulich de ex-vriendin Neymar volgens Sierd de Vos

Natalia Barulich, is 30 jaar oud en de ex-vriendin van Neymar. Commentator Sierd de Vos bracht naar buiten dat de twee een relatie zouden hebben. Zelf hebben ze het echter nooit bevestigd. Toen de prachtige Amerikaanse geen relatie meer had met Neymar, kreeg ze een relatie met Maluma. Ook deze relatie is inmiddels weer over.

Carolina Dantas de moeder van de zoon van Neymar
©Instagram @carolinadhermo

Carolina Dantas de moeder van de zoon van Neymar

Carolina Dantas, was de eerste vriendin van de Braziliaanse voetballer Neymar. Ze hadden een relatie tussen 2010 en 2011. Neymar, voetbalde toen nog in zijn geboorteland bij het Braziliaanse FC Santos. Kort nadat hun enige kind Davi Lucca werd geboren, ging het stel uit elkaar. Toen wereldster Neymar vader werd, was hij pas 19 jaar oud.

Bruna Marquezine de jaloerse ex-vriendin van Neymar
©Instagram @brunamarquezine

Bruna Marquezine de jaloerse ex-vriendin van Neymar

Bruna Marquezine is een Braziliaanse actrice die vanaf jongs af aan op televisie is. Ze verscheen vaak in het openbaar met wereldster Neymar. Volgens het AD heeft Neymar de relatie beëindigd, omdat zijn vriendin te jaloers was. 

Thaila Ayala de vakantieliefde van Neymar
©Instagram @thailaayala

Thaila Ayala de vakantieliefde van Neymar

Thaila Ayala en Neymar werden samen gespot op feesteiland Ibiza. Dit alles vond plaats in 2014. De bekende voetballer ging toen met Thalia Ayla op vakantie, ze zaten in verschillende restaurants. Zeer waarschijnlijk sliepen ze ook bij elkaar. Thaila Ayala, heeft op haar Instagram-account 8,1 miljoen.

Foto’s © Instagram @neymarjr

Hoe oud is Neymar Jr?

Neymar Jr is 31 jaar. De Braziliaan is geboren op 5 februari 1992

Waar is Neymar Jr geboren?

Neymar is geboren in de gemeente Mogi das Cruzes. Deze gemeente ligt in Saö Paulo (Brazilië)

Hoeveel goals heeft Neymar gescoord voor PSG?

Neymar heeft in totaal 107x gescoord voor PSG. Dit in zo’n 150 wedstrijden die hij speelde voor de Franse ploeg

Heeft Neymar kinderen?

Neymar is op 19-jarige leeftijd al vader geworden van zijn zoon Davi Lucca