Spelersvrouw.nl

Alles wat je moet weten over Robert Lewandowski

Alles wat je moet weten over Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, is al jaren één van de beste spitsen ter wereld. Hij speelde jarenlang bij FC Bayern München, op dit moment komt hij uit voor FC Barcelona. Frenkie de Jong, Ousmane Dembele en Gavi.

Inhoudsopgave

Wie is Robert Lewandowski? 

Robert Lewandowski is een Poolse spits die geboren is op 21 augustus 1988 in de hoofdstad van Polen; Warschau. Hij is sinds 2013 getrouwd met Anna Lewandowska. Hier schreven we al eerder een artikel van op spelersvrouw.nl. De Poolse spits speelde onder meer bij Bayern München en Borussia Dortmund. Hiervoor speelde hij bij verschillende clubs in zijn geboorteland. 

Waar begon Robert Lewandowski zijn carrière.
© https://www.instagram.com/_rl9/

Waar begon Robert Lewandowski zijn carrière? 

De man van Anna Lewandowska begon zijn carrière begon zijn carrière in de jeugdopleiding van amateurclub Delta Warszawa. Op 1 juli maakte hij de overstap naar Legia Warschau II. Een club dat momenteel uitkomt op het 4e niveau van Polen. Eén jaar later – op 1 juli 2016 – maakte de spits de overstap naar het Poolse Znicz Pruszkow. 

Wie is de vrouw van Robert Lewandowski?

Anna Lewandowska is de prachtige vrouw van FC Barcelona-spits Robert Lewandowski. Het stel is al sinds 2007 samen. Anna en Robert trouwde in 2013 in de Poolse hoofdstad. Zijn prachtige vrouw zorgt in het dagelijks leven voor de kinderen. Ook heeft ze 4,8 miljoen volgers op haar Instagram-account. De vrouw van Robert doet aan fitness en zit op yoga. Ze is zeker een bezig bijtje. 

Wie is de vrouw van Robert Lewandowski
© https://www.instagram.com/annalewandowska/

Waar woont Robert Lewandowski?

De Poolse spits bezit meerdere huizen op de wereld. Eén ding is zeker; hij heeft een fantastisch appartement is zijn geboortestad gekocht. Volgens thesun.co.uk betaalde hij hier 7 miljoen euro voor. Vanaf het appartement kijk je op de hele stad. In 2016 kocht hij dit luxe appartement samen met zijn vrouw. 

Wie zijn de kinderen van Robert Lewandowski?

Robert, heeft samen met zijn vrouw twee kinderen. Het stel heeft namelijk twee dochters; Klara Lewandowska en Laura Lewandowska. Klara, is geboren in 2017. Laura, is geboren in 2020.

Wat verdient Robert Lewandowski?

De spits van FC Barcelona verdient op jaarbasis 23 miljoen euro.

Wat is het vermogen van Robert Lewandowski?

Omdat Robert Lewandowski al jaren profvoetballer is, heeft al vele miljoenen verdient. De Poolse spits heeft een geschat vermogen van 100 miljoen euro. We verwachten dat zijn vermogen de komende jaren nog gaat groeien. Robert Lewandowski, verdient namelijk 23 miljoen euro per jaar. Dan gaat het hard. 

Hoeveel wedstrijden speelde bij Bayern München

In totaal speelde Robert 375 wedstrijden voor Bayern München, hierin scoorde hij 344 keer en gaf hij 72 assist.