Spelersvrouw.nl

Katarina Hajzer vrouw van Michael Matthews

Katarina Hajzer vrouw Michael Matthews

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Katarina Hajzer is de vrouw van Michael Matthews. De twee leerden elkaar in 2011 kennen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Inmiddels zijn ze ook alweer enige tijd getrouwd met elkaar en blijken ze nog altijd dolgelukkig te zijn.

Inhoudsopgave

Katarina Hajzer vrouw Michael Matthews

Katarina Hajzer is de vrouw van Michael Matthews. In het verleden heeft de Slowaakse dame aan de universiteit gestudeerd, daar koos ze voornamelijk voor marketing studies. We kennen haar echter vooral als de vrouw van Michael Matthews. De twee leerden elkaar in 2011 kennen en trouwden in 2015 in Toscane met elkaar. Michael weet nog goed hoe hij Katarina leerde kennen, in maart 2011.

Michael moest toentertijd de Amstel Gold Race nog aan zich voorbij laten gaan. “Het was mijn geluk. ­Alles in het leven gebeurt om een bepaalde reden. Door toeval kwam ik Katarina Hajzer tegen. Het is het beste wat me ooit overkwam”, vertelde hij aan Het Nieuwsblad. Michael zag haar voor het eerst op het WK baan in Apeldoorn, net nadat hij zijn eerste auto had gekocht. “Ik wou een lange rit maken en Rohan stelde voor om hem op het WK te bezoeken. Ineens merkte ik vanuit de vip Katarina op. Ze nam foto’s van Rohans schoenen. Ze wuifde naar iemand achter mij. Haantje-de-voorste als ik was, probeerde ik terug te wuiven. Met een afkeurende blik keek ze weg.” Later kwam ze er via iemand anders achter wie nou naar haar zwaaide.

Katarina Hajzer vriendin Michael Matthews

Toch kon Michael Matthews Katarina Hajzer maar niet loslaten. “Ik vond ze bloedmooi. Bovendien werkte ze nog in het wielrennen ook. Ik vond haar via Facebook terug. Ze zei me dat ze naar de Amstel ging. Zelf was ik eerst dodelijk ontgoocheld omdat ik die koers niet mocht rijden. Ik had nochtans Freire in mijn allereerste Milaan-Sanremo na een val teruggebracht vóór de Poggio. Omdat ik maar vijf kilometer van de Cauberg woonde, stelde ik voor om haar daar te ontmoeten.”

En dat gebeurde. De twee gingen op 17 april 2011 voor het eerst met elkaar op date. “Van negen uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds. Een heel speciale dag, enkel overtroffen door mijn huwelijk. We bleven rondhangen op de Cauberg. We gingen wat koffietjes drinken in het restaurant, koers kijken, lunchen, lekker chillen”, aldus Michael. Ook vandaag de dag is hij nog dolgelukkig met zijn Katarina.

Katarina Hajzer is te volgen via Instagram.