Spelersvrouw.nl

Jojanneke van den Berge vriendin Thijs Zonneveld

Jojanneke van den Berge vriendin Thijs Zonneveld

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Jojanneke van den Berge is de vriendin van Thijs Zonneveld. Thijs maakte naam als wielrenner, maar zien we tegenwoordig vooral in actie als journalist. Ook Jojanneke is werkzaam in dat vakgebied. Zo werkte ze eerder bij PowNed, heeft ze nog even bij RTL 4 gezeten en is ze sinds 2016 werkzaam voor EenVandaag van AVROTROS. Daarnaast is ze moeder van twee kinderen en is de derde onderweg.

Inhoudsopgave

Jojanneke van den Berge vriendin Thijs Zonneveld

Jojanneke van den Berge is de vriendin van Thijs Zonneveld. Jojanneke en Thijs zijn al sinds 2011 samen en hebben twee kinderen. Ook een derde kindje is al in aantocht. In november 2013 kwam het eerste kindje van het stel ter wereld, een meisje die de naam Fee kreeg. In april 2015 kreeg zij vervolgens een broertje genaamd James. Nu is Jojanneke in verwachting van alweer haar derde kindje met Thijs. Het is niet bekend of het een meisje of een jongetje wordt. Ook over een eventuele naam heeft het stel zich nog niet uitgesproken.

Jojanneke weet overigens nog goed hoe ze haar Thijs heeft leren kennen, zo vertelde ze al eens aan Viva. “Ik leerde hem kennen als collega bij De Pers. Hij is iemand die mij goed aankan, die aan mij gewaagd is. We maken weleens grappen over de film Mr. & Mrs. Smith, waarin Brad Pitt en Angelina Jolie messen en bommen op elkaar gooien. Eigenlijk zijn wij net zo. Aan de ene kant durven we kwetsbaar te zijn bij elkaar, aan de andere kant kunnen we discussiëren op het scherpst van de snede.”

Jojanneke van den Berge journalist

Jojnakke van den Berge is net als Thijs Zonneveld werkzaam als journalist. Ze heeft in het verleden aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en is tegenwoordig werkzaam als presentatrice bij EenVandaag van AVROTROS. Voorheen heeft ze ook al de nodige baantjes gehad. Zo was ze al te zien als verslaggever bij PowNews en heeft ze bij RTL het programma De Grote Improvisatieshow gepresenteerd.

In 2013 sprak Jojanneke in gesprek met het AD nog de wens uit om ooit kinderen te krijgen en haar carrière op peil te houden. “Ik hoop kinderen, als ze ons tenminste gegeven zijn, met een drukke baan te kunnen combineren. Ook al zal dat in de praktijk best pittig zijn”, aldus Jojanneke, die er inmiddels toch in geslaagd is.

Jojanneke van den Berge is te volgen via Instagram en Facebook.