Spelersvrouw.nl

Tieske Lagarde vriendin van Mitchell van Bergen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Tieske Lagarde is de vriendin van Mitchell van Bergen, oud-speler van voetbalclub sc Heerenveen. Ze zijn sinds april 2019 samen en sindsdien nauwelijks nog van elkaar weg te krijgen. Inmiddels is Mitchell speler van het Franse Stade Reims.

Inhoudsopgave

Tieske Lagarde vriendin Mitchell van Bergen

Tieske Lagarde studeerde op het Merlet College in Grave, een vestingsstad in de provincie Noord-Brabant. Inmiddels werkt ze als personeelslid bij Kapsalon Ploegmakers.

Het is dan ook geen verrassing dat het haar van de blondine altijd erg goed zit. En mocht vriend Mitchell van Bergen het tijd vinden voor een nieuw, vlot kapsel, kan hij altijd bij zijn vriendin Tieske Lagarde aankloppen.

© Instagram

Mitchell van Bergen oud-speler sc Heerenveen

Mitchell van Bergen is in het seizoen 2019/2020 helemaal doorgebroken bij sc Heerenveen. Zijn grootste wapen is zijn snelheid, waarmee hij verdedigers met enige regelmaat de hielen laat zien.

Niet voor niets is Van Bergen ook jeugdinternational van Oranje en zeer geliefd bij de achterban van de Pomeblêden.

Mitchell van Bergen speelde bij Vitesse

Overigens heeft de in 1999 in Oss geboren Brabander niet in de jeugdopleiding van Heerenveen gespeeld. Zijn jeugd doorliep Van Bergen namelijk bij Vitesse, op Papendal in Arnhem.

In augustus 2018 stapte hij echter over naar Friesland, waar Van Bergen tot medio 2022 vastligt. En gezien het feit dat hij er erg gelukkig is, en vriendin Tieske Lagarde nog altijd vaak genoeg in zijn armen kan sluiten, lijkt de kans groot dat hij er voorlopig ook nog niet weg te slaan is!