Spelersvrouw.nl

Sanne Clements – Sport1 – vriendin van Kees Luijckx

Sanne Clements vriendin Kees Luijckx Sport1

Spanje heeft Iker Casillas en tv-presentatrice Sara Carbonero, maar ook in Nederland bestaan er relaties tussen voetballers en beeldschone interviewsters. Neem nou Kees Luijckx, die al enkele jaren een relatie heeft met Sport1-presentatrice Sanne Clements.

De beachboy uit Castricum woont samen met zijn fraaie vriendin in Maastricht. Voor Kees dichtbij zijn oude-club Roda JC, terwijl Sanne Clements wat meer kilometers moet maken naar de studio van Sport1. Ze vliegt bovendien naar mooie Europese wedstrijden om daar sfeeritems te maken, zoals bij het overlijden van Eusebio en de rouw die dat losmaakte bij Benfica. Maar Sanne was ook te zien in de Duitse Bundesliga.

Waar Luijckx zo ongeveer op het strand opgroeide, stond de wieg van Sanne Clements in Leerdam. Ze ging vervolgens naar school in Gorinchem, om daarna Journalistiek te studeren in Utrecht. Tegenwoordig is ze formeel werkzaam bij Infostrada Sports Group, dat veel sportprogramma’s produceert, waaronder dus voor Sport1.

Sanne Clements, vriendin Kees Luijckx

En hoewel Kees Luijckx er volgens Johan Derksen ‘helemaal niets van kan’, moeten wij hem, en ook zijn fraai uitziende vriendin, nageven dat ze het hart wel op de goede plek hebben zitten. Waar veel oud-voetballers en hun vriendinnen niet verder komen dan filmpjes kijken, gamen en shoppen, zijn Kees en Sanne geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Kees Luijckx is inmiddels gestopt met zijn voetbalcarrière. Op 1 juli 2021 liep zijn contract af, deze is niet verlengd. Uiteindelijk, heeft hijzelf ene einde aan zijn carrière gemaakt.

Zo bezochten ze samen al eens Costa Rica, maar reisde Kees ook voor een derdewereldproject van BN’er Sander de Kramer af naar Sierra Leone om daar kinderen te helpen. En hij was één van de weinige spelers die zich durfden uit te spreken over de mensenrechten in China, toen de oud-AZ’er met Jong Oranje deelnam aan de Olympische Spelen.

Voor wie nieuwsgierig is geraakt naar de blonde beachboy en zijn televisiebabe: op Twitter zul je ze niet aantreffen maar op Facebook zijn Kees en Sanne wel vertegenwoordigd.