Spelersvrouw.nl

Kim de Boer vriendin van Boy Kemper

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 2 september 2022

Kim de Boer is de vriendin van Boy Kemper, een Nederlandse voetballer van Ajax. Ze hebben al sinds september 2015 een relatie en kunnen dus met recht elkaars jeugdliefde genoemd worden.

Inhoudsopgave

Kim de Boer vriendin Boy Kemper

Kim de Boer is een knappe blondine die erg op haar privacy gesteld is. Haar sociale media-kanalen zijn allemaal netjes afgeschermd, en de spotlights als ‘de vriendin van’, zoals veel spelersvrouwen wél doen, zoekt ze ook absoluut (nog) niet op.

Behalve dat ze er erg goed uitziet, en dat ze eens op de foto mocht met Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Robin Martens, valt er dan ook weinig over Kim te vinden.

Boy Kemper voetballer Jong Ajax

Boy Kemper is geboren in Purmerend, maar opgegroeid in Volendam, en studeerde in het vissersdorp op het Don Bosco College. Maar natuurlijk hoopt hij straks zijn geld te kunnen gaan verdienen als profvoetballer.

Boy is goed op weg, want hij speelt tegenwoordig in het beloftenelftal van zijn jeugdliefde, topclub Ajax. Voor trainingen en wedstrijden reist hij, soms samen met vriendin Kim de Boer, over vanuit geboorteplaats Volendam, waar hij nog altijd woont.

Boy Kemper jeugdinternational Oranje

Boy Kemper is linksback van beroep en speelde reeds vijf jeugdinterlands voor Nederland. Dit seizoen is het jeugdproduct van FC Volendam een belangrijke speler van Jong Ajax.

Wie weet kunnen we hem binnenkort gaan bewonderen in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Dan zal zijn vriendin Kim de Boer hem ongetwijfeld trots op de tribunes van de Johan Cruijff Arena toejuichen!