Spelersvrouw.nl

Abigail Mondria vriendin van Pascal Struijk

Abigail Mondria is de vriendin van Pascal Struijk, een Nederlandse voetballer van de Engelse club Leeds United. In juli 2020 promoveerde de verdediger met zijn werkgever naar de Premier League, het hoogste niveau van Engeland.

Inhoudsopgave

Abigail Mondria vriendin Pascal Struijk

Abigail Mondria is al jarenlang samen met Pascal Struijk. De liefde dateert al van de tijd dat de verdediger annex middenvelder nog in geboorteland Nederland speelde, voor achtereenvolgend SEV (tot 2014), ADO Den Haag (2014 tot 2016) en Ajax (2016 tot 2018). Daarna verhuisden Pascal Struijk en zijn vriendin Abigail Mondria samen naar Leeds, in Groot-Britannië.

Struijk tekende destijds tot medio 2021 bij Leeds, waar hij ruim een jaar later, in december 2019, zijn debuut als profvoetballer mocht maken. Dat was als invaller in een 2-0 Championship-zege op Hull City.

© Instagram

Struijk met Leeds United naar Premier League

Pascal Struijk speelt vanaf het seizoen 2020/2021 met zijn Leeds United in de Premier League: onder leiding van trainer Marcelo Bielsa werd de gevallen topclub kampioen van de Championship. De in het Belgische Deurne geboren ‘halve Nederlander’ stond toen op vijf optredens namens Leeds, waarvan er één de kampioenswedstrijd is.

“Ik heb ontzettend veel reacties gekregen op mijn spel. En ook op straat ben ik nu al een paar keer aangesproken door fans. Willen ze met je op de foto. Mooi als je mensen blij kunt maken, daar doe je het toch voor”, reageerde Struijk destijds in een interview met de NOS. Ongetwijfeld zal zijn vriendin Abigail Mondria vol trots toegekeken hebben!