Spelersvrouw.nl

Sergino Dest is nog vrijgezel

Sergino Dest is nog vrijgezel. De in Almere geboren AC Milan-speler met Amerikaanse roots heeft geen vriendin en concentreert zich momenteel vol op zijn doorbraak in Amsterdam.

Inhoudsopgave

Sergino Dest is nog vrijgezel

Sergino Dest zag voor het eerst het levenslicht in 2000. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Amerikaanse vader. Zijn (jeugd)interlands speelde hij tot dusver voor Team USA, maar de rechtsback kan er ook nog altijd voor kiezen om het shirt van Oranje aan te trekken in de toekomst.

© Instagram

Sergino Dest heeft Amerikaanse roots

Al in 2012 verruilde Dest Almere City voor Ajax, waar hij zes jaar later zijn eerste profcontract mocht tekenen. Snel daarna volgde zijn debuut in het profvoetbal, namens de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie, en op 11 augustus jongstleden maakte Dest zijn eerste minuten namens het vlaggenschip van Ajax, tegen PSV (Johan Cruijff Schaal, 2-0 zege).

Sindsdien maakte Dest al meerdere keren zijn opwachting in de basisformatie van trainer Erik ten Hag. Op het voetbalveld boekte de jongeling dus al het ene na het andere succes, maar op het gebied van de liefde schoot de pijlsnelle mandekker nog niét raak.

Sergino Dest oud-speler Ajax

Vrijgezel of niet, er lonkt een rooskleurige toekomst voor Dest. Voormalig Ajax-coach Aad de Mos was niet voor niets al eens vol lof over hem.

“Dest is nu al beter dan Noussair Mazraoui. Hij heeft veel kwaliteiten. Dest heeft geen ervaring, maar dat krijgt-ie alleen maar door te spelen, net als Mazraoui vorig jaar”, zei De Mos.

Nu nog een vriendin vinden, die hem liefdevol en trouw vanaf de tribunes in de Johan Cruijff Arena toe kan juichen!