Spelersvrouw.nl

Sigourney Korper, vriendin van Jonathan De Guzman

Sigourney Korper vriendin van Jonathan de Guzman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 juni 2014

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Ze lopen er niet mee te koop, maar niet alleen Jonathan de Guzman is bekend. Ook zijn vriendin Sigourney Korper heeft een eigen carrière als danseres / artiest. Tweets van deze mooie krullenbol doen echter vermoeden dat het niet zeker is of het nog aan is tussen Jonathan en Sigourney.

Signourney Korper werd voor het eerst bekend op televisie als lid van de band Zirkus Zirkus, een tienerbandje met Mitchell (Sherman) Doesburg en Nicolaas (Niels) Laurens Littooij, opgericht door kinderzender Nickelodeon. Ze bestormden in 2009 de hitlijsten met het liedje ’17 en smoorverliefd’. Daar bleef het voor Signourney niet bij. Ze schitterde namelijk ook in ‘So You Think You Can Dance’.

De Amsterdamse schone volgde de Dansacademie Lucia Marthas. Ze omschrijft zichzelf als volgt: ,,Mijn passies zijn zingen, dansen, acteren en fashion. Op het podium kom ik tot leven en voel ik me het gelukkigst. Ik doe dit al vanaf mijn 5e jaar en ik ben van plan het nog heel lang te doen.”

Sigourney Korper vriendin Jonathan de Guzman

Ze trad onder andere op als danseres bij de Toppers, tijdens het Televizierringgala, Miljoenenjacht en speelde in de videoclip van Chris Brown en Afrojack. Mocht u haar niet kennen, dan ligt dat uiteraard helemaal aan u, want mevrouw is een ster. Ze woont niet voor niks in Los Angeles, valt te lezen op haar Facebookpagina. Dat dat niet echt handig is wanneer je een relatie hebt met De Guzman, middenvelder bij Swansea City, kunt u zelf ook wel raden. Wellicht dat dat de tweet van 1 juni 2014 verklaart, waarin ze lijkt te worstelen met klassiek liefdesverdriet: ,,He loves me, he loves me not..He hates me, he hates me not”, aldus Sigourney.

Wat weinigen weten is dat De Guzman uit een eerdere relatie vader is. In 2012 werd hij middels een advertentie in de krant voor de rechtbank gedaagd door zijn ex-vriendin omdat hij geen alimentatie zou betalen voor het kind. In totaal heeft De Guzman twee kinderen uit eerdere relaties.