Spelersvrouw.nl

Tess von Piekartz vriendin van Marcel Kittel

Tess von Piekartz vriendin Marcel Kittel

Tess von Piekartz is de Nederlandse vriendin van Marcel Kittel. Tess houdt zich net als haar geliefde flink bezig met sporten. Waar Kittel gekozen heeft voor het wielrennen, is Tess actief in de volleybalwereld. Op haar eigen vrije dagen wil ze Marcel echter ook graag aanmoedigen.

Inhoudsopgave

Tess von Piekartz vriendin Marcel Kittel

Tess von Piekartz is de Nederlandse vriendin van Marcel Kittel. Alhoewel haar naam misschien enigszins anders doet vermoeden, is Tess afkomstig uit Nederland. Zij heeft ervoor gezorgd dat Marcel Kittel, die afkomstig is uit Duitsland, al een aardig woordje Nederlands spreekt. Tess spreekt op haar beurt dan ook weer prima Duits.

Voorafgaand aan de Tour de France werd Tess door Tour Du Jour gevolgd. Marcel Kittel kreeg toen nog de vraag hoe zo’n Duitse man aan zo’n knappe Nederlandse vriendin komt. “Misschien wel mijn grootste overwinning in mijn leven. Ik heb Tess ontmoet via Tom Veelers. Tot nu zijn we al bijna vier jaar samen en dat is voor mij een heel belangrijke steun.”

Tess von Piekartz is succesvol in volleybal

Tess von Piekartz is 25-jaar oud en afkomstig uit Ootmarsum. Tess verdient haar geld als professioneel volleybalster en houdt daarnaast van reizen. Tegenwoordig woont ze, ook vanwege haar volleybalcarrière, in Zwitserland. Ondertussen is ze echter ook veel te vinden in Nederland en Spanje. Verder houdt ze zich graag bezig met een healthy lifestyle en in dat kader is ze zelf haar eigen blog begonnen.

Tess heeft inmiddels wel besloten een punt te zetten achter haar volleybalcarri√®re, zo vertelde ze recent aan TC/Tubantia. “Vanaf m’n vijfde draait mijn leven al om volleybal. Ik heb supermooie jaren meegemaakt, maar ben nu ook benieuwd hoe het leven er uitziet zonder volleybal. Zonder dagelijks twee trainingen en elk weekeinde een wedstrijd. Na dit seizoen las ik een pauze in. Ik neem een half jaar de tijd voor mezelf, om te ontdekken of ik het volleybal mis. Mocht dat zo zijn, dan ga ik weer ergens volleyballen.”

Tess von Piekartz is te volgen via Instagram en Facebook.