Spelersvrouw.nl

Lora Klinc is de vriendin van Primoz Roglic

Lora Klinc vriendin Primoz Roglic

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Lora Klinc is de vriendin van Primoz Roglic. De Sloveen werkt hard aan zijn carrière als wielrenner. Mocht hij een wedstrijd hebben, dan doet zijn vriendin er alles aan om hem op de juiste wijze te ondersteunen. Daarnaast heeft zij ook gewoon haar eigen carrière en blijkt ze ook nog eens een goed stel hersenen te hebben.

Inhoudsopgave

Lora Klinc is de vriendin van Primoz Roglic

Lora Klinc is de vriendin van Primoz Roglic. De 28-jarige Lora Klinc is een ‘knappe kop’ die haar mastertitel in European studies heeft gehaald. Daarnaast schrijft ze haar eigen columns op Polet.delo.si. Ze komt uit een sportief gezin waar volleybal en langlaufen een belangrijke rol spelen. Zelf heeft ze veel aan volleybal gedaan.

Frankrijk is een land dat haar altijd getrokken heeft. Grote kans dat dit komt omdat zij zelf deels Frans is. Haar familie komt namelijk uit het Franse Sospel in Menton. Dit maakt het voor haar extra leuk dat haar vriend Primoz als wielrenner in Frankrijk meedoet aan de Tour de France

Roglic: Van schansspringer naar wielrenner

Primoz is zich pas op latere leeftijd gaan wielrennen. Eerst was hij namelijk schansspringer. Volgens Lora is het maar goed dat Primoz een carrièreswitch heeft gemaakt. “Toen hij schansspringer was, at hij heel weinig en was daarom altijd vervelend. Toen hij wielrenner werd, leek het alsof hij echt iets vond waarvan hij geniet.”

De 28-jarige Primoz is geboren in het Sloveense Trbovlje. De rijder van Team Jumbo heeft inmiddels al diverse etappes op zijn naam geschreven.

Lora Klinc is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Lora Klinc (@loraklinc) op

Een bericht gedeeld door Lora Klinc (@loraklinc) op