Spelersvrouw.nl

Sophie is de vrouw van Steven Kruijswijk

Sophie Kruijswijk-Bosch vrouw Steven Kruijswijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Sophie Kruijswijk-Bosch is de vrouw van Steven Kruijswijk. De vrouw van de wielrenner houdt zelf ook van sporten. Ze is niet alleen fan van het kijken, maar stapt zelf ook regelmatig op de fiets. Op 3 november 2017 is Steven met Sophie in het huwelijksbootje gestapt en mag zij zich officieel mevrouw Kruijswijk noemen.

Inhoudsopgave

Sophie Kruijswijk-Bosch is de vrouw van Steven Kruijswijk

Sophie Kruijswijk-Bosch is de vrouw van wielrenner Steven Kruijswijk. Naast sport is Sophie fan van reizen én koken. Deze twee hobby’s zijn natuurlijk fantastisch te combineren als ‘vrouw van’. Zeker als ze Steven achterna reist als hij een wedstrijd moet fietsen. Ze is volgens haar Twitter-account werkzaam in de sportmarketing. Wat ze hierin doet en waar ze werkzaam is, wordt niet vermeld.

Sinds begin februari 2016 zijn de twee de trotse ouders van zoon Perre. “De geboorte van een kind is prachtig om mee te maken. Helaas zie ik hem niet vaak omdat ik weinig thuis ben. We spreken elkaar sowieso iedere dag via FaceTime. Dat is de enige mogelijkheid om elkaar toch altijd even te spreken”, laat Steven weten op de website van Team Lotto Jumbo. “We wisten het van te voren en je houdt er rekening mee, maar het is nooit leuk als je dan zoveel van huis bent”, liet hij echter eerder al weten aan het Algemeen Dagblad.

Steven Kruijswijk naar Frankrijk

Steven Kruijswijk is één van de topwielrenners die Nederland rijk is. Steven begon op zijn vijftienden met de sport en is sindsdien uitgegroeid tot één van de parels van het Nederlandse wielrennen.

Steven is één van de vijf rijders die namens team Lotto-Jumbo deelneemt aan de Tour de France. Waar hij eerder de voorkeur gaf aan de Giro d’Italia, is die keuze nu gevallen op de Tour de France.

Sophie Kruijswijk-Bosch is te volgen via Facebook en Instagram.