Spelersvrouw.nl

Ramona Terpstra is de vrouw van Niki Terpstra

Ramona Terpstra vrouw Niki Terpstra vriendin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Ramona Terpstra is de vrouw van Niki Terpstra. De twee leerden elkaar in 2006 kennen toen Niki zijn favoriete hobby uitoefende: wielrennen. Ramona was eigenlijk werkzaam in de toeristenbranche van de ANWB, maar toen haar gevraagd werd om rondemiss te worden in de Olympia’s Tour besloot ze een uitzondering te maken. Alhoewel ze het idee had dat ze daar totaal niet thuishoorde, verloor ze uitgerekend daar haar hart aan wielrenner Niki Terpstra.

Inhoudsopgave

Ramona Terpstra vrouw Niki Terpstra

Ramona Terpstra is de vrouw van Niki Terpstra. Niki leerde zijn huidige vriendin kennen na afloop van de Olympia’s Tour. In gesprek met het Haarlems Dagblad vertelde hij al eens hoe het daar op het podium verliep. Nadat hij een waardebon had gekregen uit haar handen, vroeg hij brutaal: “Je telefoonnummer staat er niet op! Als ik morgen wéér op het podium sta, geef je me er dan één met je nummer?” En dat is dus precies wat er gebeurde.

Terwijl Ramona in eerste instantie twijfelde over het aanbod om mee te doen als rondemiss, is dat wel precies de plek waar ze Niki leerde kennen. Hij was toentertijd 23 jaar oud, nog woonachtig in Assendelt bij zijn ouders en zijn verkering was net uit. Niki richtte zijn vizier in eerste instantie op Ramona vanwege haar uiterlijk. “Maar ik ontdekte al gauw dat ze ook wat te vertellen had. Ze is geen type voor ja en amen. Van haar krijg ik tegengas, dat kan ik goed gebruiken.”

Ramona, Niki en hun knderen

Ramona en Niki zijn al een tijdje niet meer alleen. Ze zijn de trotse ouders van twee kinderen: Luca en Zoey. Ook hebben ze twee honden: Zina en Buddy en twee konijnen: Skipper en Snuffie. Niki is vanwege zijn werk vaak van huis, maar als hij dan thuis is, dan hoopt Ramona dat hij vooral veel tijd in de kinderen steekt. “Want ik wil dat hij een goede band met ze opbouwt. Sport is nu het belangrijkste, maar dat houdt een keer op. Dan moet er een stevige gezinsbasis liggen.”

Of de kinderen in de toekomst ook in het wielrennen terecht komen, is nog even afwachten. Duidelijk is alvast dat in ieder geval één van de kinderen al van jonge leeftijd geïnteresseerd isin fietsen. “Toen hij twee was, reed hij al zonder zijwieltjes. Mooi toch?” Hij gaat er dan ook graag op de fiets op uit met zijn vader.

Ramona Terpstra is te volgen via Instagram en Facebook.