Spelersvrouw.nl

Pascalle Wanningen vriendin van Lennart Thy

Pascalle Wanningen is de vriendin van Lennart Thy, een Duitse voetballer die in de zomer van 2020 van PEC Zwolle naar Sparta Rotterdam vertrok. Eerder kwam hij ook al uit voor onder meer VVV-Venlo en Werder Bremen. Inmiddels heeft hij de kleuren van blauw wit weer aan.

Inhoudsopgave

Pascalle Wanningen vriendin Lennart Thy

Pascale Wanningen studeerde in Hengelo aan het Fashion Institute of Technology. In 2018 ontving ze haar diploma en tegenwoordig werkt ze als model, hostess én grid girl (‘pitspoes’) bij motorraces. Samen hebben ze twee kinderen.

Verder houdt ze haar volgers op een eigen blogwebsite bij over het reilen en zeilen in haar leven. Zo vertelt de vriendin van Lennart Thy uitgebreid over haar moederschap (Pascalle en Lennart hebben al een kind) én haar zwangerschap (er is reeds een tweede op komst). De blondine doet dit overigens vanuit Hamburg, in Duitsland, maar tegenwoordig is ze bijna net zo vaak in Nederland bij haar vriend Lennart.

Pascale Wanningen model en pitspoes

Lennart Thy debuteerde in 2009 in de hoofdmacht van Werder Bremen, Daarna speelde hij nog zo’n acht jaar lang in zijn geboorteland, tot VVV-Venlo de spits oppikte. In Limburg deed hij het uitstekend, waarna hij via BB Erzurumspor en PEC Zwolle in 2020 bij Sparta in Rotterdam belandde. Op 28-jarige leeftijd tekende Lennart Thy, in het bijzijn van zijn vriendin Pascalle Wanningen en hun kindje natuurlijk, voor twee seizoenen op Het Kasteel.

“In Lennart hebben we een spits gecontracteerd die daaraan kan bijdragen. Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn bewezen waarde bij zowel VVV-Venlo als PEC Zwolle draagt hij daar aan bij. Het is een speler die kan scoren, maar ook anderen beter laat functioneren en belangrijk is voor een team mede door zijn nimmer aflatende inzet”, zei Sparta-directeur Henk van Stee over hem. Hopen dat Thy én zijn vriendin Pascalle nog een fijne tijd tegemoet gaan in de Havenstad!