Spelersvrouw.nl

Chantal Koebrugge vriendin Bas Nijhuis

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 juni 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Chantal Koebrugge is de vriendin van Bas Nijhuis, een Nederlandse voetbalscheidsrechter en veel geziene gast in talkshow Veronica Inside. Ze wonen samen op een schitterende boerderij in Enschede.

Inhoudsopgave

Chantal Koebrugge vriendin Bas Nijhuis

Chantal Koebrugge is net als haar vriend Bas Nijhuis geboren en getogen in Enschede. Ze studeerde Leisure Management, Events & Imagineering op het NHTV internationaal hoger onderwijs in Breda en begon in 2005 met haar eerste echte baan, als booker & event manager bij New Entertainment.

In 2009 belandde Chantal bij Impackt Artist Promotion & Events, als promotor en sinds 2018 als eventmanager. Verder heeft ze acht jaar lang een vrijwilligersfunctie bekleed bij de Stichting Thriatlon in Holten.

Vriendin Bas Nijhuis en Veronica Inside

In juni 2020 kwam de vriendin van Bas Nijhuis in het nieuws doordat ze namens haar werkgever een event had georganiseerd waarbij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen samen zouden komen spreken voor de businessclub van FC Twente. Enkele dagen daarvoor was echter de bom tussen hen gebarsten na de veelbesproken aflevering over een racistische grap van Derksen, over rapper Akwasi.

Door de boeking van Chantal Koebrugge kwamen de heren noodgedwongen weer een avond bij elkaar, maar de kou werd er niet uit de lucht gehaald en het kon de teloorgang van Veronica Inside in zijn huidige vorm niet stoppen.

© Instagram

Bas Nijhuis scheidsrechter in de Eredivisie en eigenaar bakkerij

Bas Nijhuis kwam als voetballer nooit verder dan amateurclubs RKSV VOGIDO en De Tubanters 1897, maar als scheidsrechter is hij uitgegroeid tot één van de besten van Nederland.

Verder heeft hij een eigen bakkerij en woont hij opeen grote boerderij met een tal van dieren, samen met vriendin Chantal Koebrugge. Samen genieten ze van het leven in het door hun zo geliefde Enschede.