Spelersvrouw.nl

Rafaella Szabo, vriendin van Axel Witsel

Rafaella Szabo vriendin van Axel Witsel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Axel Witsel was haar niet altijd trouw, maar niettemin heeft hij zijn liefde geschonken aan Rafaella Szabo. De veelzijdige middenvelder had tijdens zijn relatie met Szabo een affaire met de Portugese danseres Analicia.

Rafaella Szabo is studente marketing, maar bovenal een hele mooie vrouw. Ze is van origine Roemeens, heeft een prachtig lijf, een vrolijke gezicht en mooie bruine haren. Jarenlang hadden Rafaella en Axel een knipperlichtrelatie, maar nu is hun liefde definitief. Ze zijn getrouwd en hebben samen dochtertje Maï-Li.

Toch kwam er in het verleden een forse breuk in hun relatie toen Witsel het aanlegde met de Portugese Analicia Chaves. Zij is model, speelde in verschillende videoclips en heeft er geen moeite mee zich pikant te tonen op Instagram. Later deed ze het met niemand minder dan Karim Benzema. Ondanks de uitglijder kon Rafaella Szabo haar Axel vergeven: ,,Pas na drie maanden kon ik Axel m’n vertrouwen weer schenken”, tegenover Dag Allemaal.

Vriendin Axel Witser: Rafaella Szabo

Ze blikt terug: ,,Het was geen prettige tijd, maar Axel was toen écht nog jong. En je mag niet vergeten dat een topvoetballer door héél veel vrouwen wordt begeerd. Ik zoek nu geen excuses om… Enfin, ’t is het verleden. Axel en ik kijken niet achteruit. Iedereen leert uit zijn fouten, hé. En ik denk dat Axel maar al te goed beseft hoeveel stabiliteit hij bij mij vindt.”

Het zorgt er wel voor dat Rafaella tegenwoordig de telefoon van Axel controleert: ,,Elke vrouw is op z’n minst toch een béétje jaloers. Maar ’t is niet dat ik consequent z’n hele handel en wandel natrek, hoor. En als Axel met vrienden een glas wil gaan drinken, doe ik niet moeilijk. Al weet ik hoe opdringerig vrouwen zich in zijn aanwezigheid durven te gedragen.”

Nu mag Szabo er zelf ook zeker wezen. Ook zij heeft weinig schroom om zichzelf schaarsgekleed te tonen op Instagram aan haar meer dan dertig duizend volgers.