Spelersvrouw.nl

Naomi de vrouw van Tarik Khbabez

Naomi vrouw Tarik Khbabez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Naomi is de vrouw van Tarik Khbabez. De Marokkaanse kickbokser van Glory en zijn vrouw Naomi hebben samen twee jonge kinderen.

Inhoudsopgave

Naomi vrouw en vriendin van Tarik Khbabez

Naomi is eigenlijk een grote onbekende, en dat heeft er vooral mee te maken dat ze haar profiel afgeschermd heeft op Instagram. Toch kunnen we op de pagina van haar man Tarik Khbabez weleens een kiekje voorbij zien komen van het blijde gezinnetje.

Tarik Khbabez kickbokser Glory

Tarik Khbabez is een Marokkaans-Nederlandse kickbokser die uitkomt voor Marokko. In 2015 won hij het SUPERKOMBAT World Grand Prix Heavyweight Tournament en in vechtsportkringen wordt Khbabez ‘de Tank’ genoemd. Op 30 oktober 2020 werd bekendgemaakt dat de kickbokser in het vervolg uit zou komen voor Glory.

Khbabez ‘hongeriger dan Rico én Badr’

Bij zijn presentatie liet Khbabez gelijk oorlogstaal horen: “Ik kom niet om punten te scoren, ik kom om te winnen. Het wordt een ware oorlog en het maakt me niet uit wie er tegenover me staat, Rico (Verhoeven) of Badr (Hari).” De kickbokser liet weten dat hij vond dat Hari plaats moest maken voor de jongere generatie: “Ik ben net iets hongeriger. Ik ben een broodvechter en ik laat niemand mijn brood afpakken.” Dat brood is dus óók bedoeld voor zijn vrouw Naomi en hun twee kinderen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tarik Khbabez (@tarikkhbabez)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tarik Khbabez (@tarikkhbabez)