Helene Hendriks

HÉLÈNE HENDRIKS, de mooie presentatrice van FOX Sports

Bloedmooi, goedlachs, sportief en sexy. Hélène Hendriks heeft het allemaal. De Bredase presentatrice van Fox Sports heeft zich in mum van tijd razend populair gemaakt bij de mannelijke voetballiefhebber. De vraag is alleen: heeft Hélène Hendriks een relatie?

Onlangs nog vertelde ze in Voetbal International dat ze met regelmaat berichtjes en verzoekjes ontvangt van getrouwde voetballers. Daar gaat ze, naar eigen zeggen, niet op in. Wie wel het hart heeft gestolen van Helene Hendriks?

In interviews weet ze tot dusverre knap om de vraag of ze een vriend heeft heen te draaien, laat staan te onthullen wie de bofkont is met wie ze een relatie heeft…

,,In het begin werd ik nog gezien als hockeytrutje”, zei Hendriks in het voetbalblad over haar debuut in de voetbalwereld.

Hélène Hendriks op FOX

Niet zo gek, de Bredase, geboren op 6 augustus 1980, hockeyde op hoog niveau bij Push en Rotterdam. Het verklaart haar prachtige sportlichaam: een zeer fraai gevormd vrouwelijk figuur, gecompleteerd met waanzinnige benen. Een lust voor het oog. Na een ongeluk op het hockeyveld rolde ze bij toeval de televisiewereld in bij de Bredase lokale zender TV & Co. Via RaboSport TV, TVM Schaatstv, NAC TV en Omroep Brabant werd ze gestrikt door Fox Sports, waar ze afwisselend presenteert met Carrie ten Napel, de dochter van commentator Evert ten Napel.

Om haar fraaie figuur in topconditie te houden is Helene Hendriks meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Ze kijkt dan vaak voetbal, waar ze oprecht geïnteresseerd in is en ook daadwerkelijk veel vanaf weet. Wellicht is het die combinatie waarom wij haar zo graag zien: prachtig om te zien en deskundig. Hendriks komt uit een echt sportgezin. Haar vader is turn- en gymtrainer. Ze heeft twee zussen. In haar vrije tijd turnt, tennist en surft ze. Zonder twijfel mag Helene Hendriks een aanwinst voor de Eredivisie genoemd worden!
One thought on “HÉLÈNE HENDRIKS, de mooie presentatrice van FOX Sports

Comments are closed.