Spelersvrouw.nl

Hélène Hendriks, de mooie presentatrice van ESPN

Helene Hendriks

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Hélène Hendriks is presentatrice van ESPN. Bloedmooi, goedlachs, sportief en sexy. Hélène Hendriks heeft het allemaal. De Bredase presentatrice van ESPN heeft zich in mum van tijd razend populair gemaakt bij de mannelijke voetballiefhebber. De vraag is alleen: heeft Hélène Hendriks een relatie? Over haar geaardheid ontstonden de laatste jaren wel twijfels. In gesprek met Story heeft ze een einde aan de geruchten gemaakt dat ze op vrouwen valt. “Ik ben niet lesbisch.”

Inhoudsopgave

Hélène Hendriks presentatrice ESPN

Hélène Hendriks is presentatrice van ESPN. Onlangs nog vertelde ze in Voetbal International dat ze met regelmaat berichtjes en verzoekjes ontvangt van getrouwde voetballers. Daar gaat ze, naar eigen zeggen, niet op in. Wie wel het hart heeft gestolen van Helene Hendriks? In interviews weet ze tot dusverre knap om de vraag of ze een vriend heeft heen te draaien, laat staan te onthullen wie de bofkont is met wie ze een relatie heeft… En dat doet ze expres: “Ik wil uit de bladen wegblijven en dat kan, denk ik, door niet veel privé-informatie weg te geven.”

“In het begin werd ik nog gezien als hockeytrutje”, zei Hendriks in het voetbalblad over haar debuut in de voetbalwereld. Hélène blijkt zichzelf overigens helemaal niet zo mooi te vinden, vertelde ze al eens aan het Algemeen Dagblad. “Ik vind mezelf niet zo mooi. Meer iemand die er met make-up en kleding behoorlijk uitziet. Ik doe er ook wel wat aan hè. Ik heb extensions in mijn haar en heb mijn ogen laten liften, al was dat om medische redenen. En dan nog informeren ze bij visagie of het ‘misschien niet goed zou zijn iets aan mijn voorhoofdrimpels te laten doen’.”

Hélène Hendriks op ESPN

Niet zo gek, de Bredase, geboren op 6 augustus 1980, hockeyde op hoog niveau bij Push en Rotterdam. Het verklaart haar prachtige sportlichaam: een zeer fraai gevormd vrouwelijk figuur, gecompleteerd met waanzinnige benen. Een lust voor het oog. Na een ongeluk op het hockeyveld rolde ze bij toeval de televisiewereld in bij de Bredase lokale zender TV & Co. Via RaboSport TV, TVM Schaatstv, NAC TV en Omroep Brabant werd ze gestrikt door Fox Sports, waar ze afwisselend presenteert met Carrie ten Napel, de dochter van commentator Evert ten Napel.

Om haar fraaie figuur in topconditie te houden is Helene Hendriks meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Ze kijkt dan vaak voetbal, waar ze oprecht geïnteresseerd in is en ook daadwerkelijk veel vanaf weet. Wellicht is het die combinatie waarom wij haar zo graag zien: prachtig om te zien en deskundig. Hendriks komt uit een echt sportgezin. Haar vader is turn- en gymtrainer. Ze heeft twee zussen. In haar vrije tijd turnt, tennist en surft ze. Zonder twijfel mag Helene Hendriks een aanwinst voor de Eredivisie genoemd worden!

Hélène Hendriks en Joep Schreuder

Alhoewel niets bekend is over de huidige relatiestatus van Hélène Hendriks, heeft een bron aan Story laten weten dat ze vroeger een relatie heeft gehad met Joep Schreuder. Hij wordt ook gezien als haar ontdekker. Toen zij bij hem werkte, schijnen de twee een relatie te hebben gehad. “Joep gaf Hélène een kans in de journalistiek en zij maakte daar misbruik van. Hélène deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat deed ze alleen om hogerop te komen. Toen ze in de gaten kreeg dat ze Joep niet langer nodig had voor haar tv-carrière, dumpte ze hem en bleef hij vol liefdesverdriet achter.”

Bij navraag gaf Schreuder enigszins toe dat hij een relatie met Hélène heeft gehad. “Daar ga ik niets over zeggen. Dat hebben we toen zo afgesproken. Wat ik wel kan zeggen, is dat we elkaar heel goed kenden. Ja, we kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen. Wij hadden toen eens… ja, we kenden elkaar heel goed. Ik denk dat je hier wel wat mee kunt.” Hendriks ontkent echter ooit een relatie met hem gehad te hebben. “Hij is mijn ontdekker geweest, maar wij hebben geen relatie gehad. Daar kan ik heel simpel over zijn: dat is niet waar.”

Hélène Hendriks is te volgen via Instagram.