Spelersvrouw.nl

Letitia de Jong vriendin van Ireen Wust

Laatst geupdate 2nd september, 2022 op 02:30 pm

Letitia de Jong is de vriendin van Ireen Wüst, een Nederlandse schaatsster van ploeg TalentNED. Ze hebben sinds 2017 een relatie en maakten al bekend dat ze zullen gaan trouwen. In het verleden had Ireen Wüst ook al een relatie met shorttrackster Sanne van Kerkhof.

Letitia de Jong vriendin Ireen Wüst

Letitia de Jong, in 1993 geboren in Veenwouden, is net als vriendin Ireen Wüst een schaatsster op hoog niveau. Ze doet langebaan en is gespecialiseerd op de sprintafstanden. Ze staat onder contract bij Team Continu; niet bij het TalentNED van haar aanstaande vrouw, dus.

Naast haar carrière als schaatsster volgt Letitia de Jong ook nog een studie: de opleiding Health Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Sanne van Kerkhof ex-vriendin Ireen Wüst

Voordat Ireen Wüst haar hart verloor aan vriendin Letitia de Jong, had ze een relatie met Sanne van Kerkhof. Sanne is voormalig shorttrackster en de oudere zus van shorttrackster Yara van Kerkhof.

Tussen Sanne en Letitia is Ireen ook nog twee jaar (van 2013 tot 2015) samen geweest met een man, genaamd Bastiaan Klap.

Ireen Wüst schaatsster

Ireen Wüst is in 1986 geboren in Goirle en won in 2006 op de Olympische Spelen in Turijn al op 16-jarige leeftijd (!) goud op de 3000 meter en brons op de 1500.

Er volgden nog vele gouden plakken, die haar tot één van de beste schaatssters die Nederland ooit heeft gehad maken.

Natuurlijk zit vriendin Letitia de Jong zo vaak mogelijk op de tribune langs het door haar ook zo geliefde ijs, om Ireen Wüst hartstochtelijk aan te moedigen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Walking in a winter wonderland ❄️❤️

Een bericht gedeeld door Letitia de Jong (@letitiadejong) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Datenight💕

Een bericht gedeeld door Letitia de Jong (@letitiadejong) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I will always have your back lieffie ❤️ #keepyouwarm #❤️ #boat #love

Een bericht gedeeld door Ireenw (@ireenw) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just a perfect Sunday! #❤️

Een bericht gedeeld door Ireenw (@ireenw) op