Spelersvrouw.nl

Carol Cabrino is de vriendin van Marquinhos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Carol Cabrino is de vriendin van Marquinhos. Het stel besloot in 2016 te gaan trouwen nadat Marquinhos in 2014 Carol toevoegde op Facebook toen hij het Braziliaanse parel tegenkwam op tv bij X-Factor. Inmiddels heeft het stel al twee prachtige kinderen op aarde gezet. Carol is zeker geen voetbalfan en haar zul je ook niet vaak tegenkomen in het stadion.

Inhoudsopgave

Alles over Carol Cabrino

Carol is geboren op 29 juli 1993 in Sao Paolo (Brazilië). Ze is een bekende in Brazilië, niet alleen omdat het de vrouw van Marquinhos is, maar ook omdat ze vlogger en zangeres is. Carol heeft op haar Instagram-account bijna 500k volgers en is daarmee ook influencer.

Ze verwierf haar bekendheid vooral door mee te doen aan beroemde Tv-programma’s mee te doen. In deze programma’s was ze niet echt open over familie en geliefden, daarom is er ook weinig bekend over eventuele broers en zussen.

Ondanks dat ze op Instagram 500k volgers heeft, deelt ze weinig over haar privéleven.

De jeugd van Marquinhos

Marquinhos werd geboren op 14 mei 1994 in Sao Paolo (Brazilië). De kleine Marquinhos groeit op in de hoofdstad van Brazilië. Voetbal heeft zich jarenlang gedoeld op de grote stad om te investeren.

Zo ook de moeder van sterspeler Marquinhos die dit zelfs deed tijdens de zwangerschap van de Braziliaan. De sterspeler van PSG groeide op in een middenklassengezin met naast zich zijn oudere broer Luan Aoás en zijn zus Riama Aoás.

Al doelde zijn moeder wel op de investeringen van het voetbal in Sao Paolo, was Marquinhos niet de financiële reden voor het gezin om profvoetballer te worden. Dit was toch echte de passie en discipline voor de sport.

Niet iedereen was in het begin overtuigd van het talent van de PSG-speler. Ouders en coach van de Braziliaan waren meer overtuigd van de kwaliteit van broer Luna en neef Moreno dan van Marquinhos.

Marquinhos was in zijn jeugd niet altijd verdediger, hij vond het ook regelmatig leuk om het goal te verdedigen als keeper. De keren dat hij besloot om als keeper de wedstrijd te beginnen werd hij altijd als eerste gekozen.    

De carrière van Marquinhos

Marquinhos kwam op achtjarige leeftijd terecht bij voetbalclub Corinthians. Hij heeft zes wedstrijden gespeeld voor de club uit zijn geboorteplaats, toen AS Roma aan de deur klopte. Hij debuteerde op 16 september 2012 voor AS Roma tegen Bologna.

Hij wist al snel een basisplaats te verdienen en in juli 2013 maakte hij de de overstap naar Paris Saint-Germain waar hij een 5-jarig contract tekende. 

Op 17 september 2013 debuteerde hij voor de Franse topploeg in de Champions League wedstrijd tegen Olympiakos, waar hij gelijk zijn eerste doelpunt wist te scoren. Vijf dagen debuteerde hij in de Ligue 1 tegen AS Monaco.Inmiddels is Marquinhos een vaste waarde in de elf van PSG. Hij draait elk seizoen zo’n 40 wedstrijden en wist al 24 keer te scoren 

Hij speelt bij Paris Saint Germain onder andere samen met sterspelers als: Neymar, Messi Mbappe en Marco Verrati

© @marquinhosm5

De interlandcarrière van Marquinhos

op 31 oktober 2013 kreeg hij zijn eerste oproep voor de selectie van Brazilië in de twee oefeninterlands tegen Honduras en Chilli. Hij debuteerde op 17 november voor Brazilië in de wedstrijd tegen Honduras, hij vervangt David Luis in de 72e minuut   

Hij heeft tot nu toe in totaal 69 wedstrijden gespeeld voor het Braziliaanse elftal waarin hij 4 keer wist te scoren. In deze wedstrijden wist hij goud en zilver te winnen in de Copa America

Hij speelt bij het Braziliaanse elftal onder andere samen met spelers als: Neymar, Antony Thiago Silva en Allison Becker

Marquinhos: vermogen en salaris

Het jaarsalaris van de Braziliaan wordt geschat op zo’n 14 miljoen euro. Dit gaat om zo’n 1,2 miljoen euro per maand, en dit staat gelijk aan meer dan 55 duizend euro per dag.

Wil je het leven van de Braziliaanse verdediger volgen? Volg hem dan op Instagram.