Spelersvrouw.nl

Luana Atik Lopes is de vriendin van Rodrygo

Luana Atik Lopes is de vriendin van Rodrygo

Luana Atik Lopes is de vriendin van Rodrygo. De twee hebben jarenlang hun relatie geheim weten te houden voor de buitenwereld. Zo hebben ze een lange tijd romantisch kunnen genieten zonder dat de media er bij betrokken waren.

Toch, maakten ze begin 2022 hun relatie bekend en lieten zich samen horen op social media, door voor het eerst samen naar de Paris Fashion Week te gaan.

Inhoudsopgave

Alles over Luana Atik Lopes

Luana Atik is geboren op 8 juli 1998 in Brazilië en is 24 jaar oud. Ze heeft sinds februari 2022 een relatie met de Braziliaanse voetballer Rodrygo, die momenteel voor Real Madrid speelt. Ze heeft op haar Instagram-account, waar ze veel van haar leven deelt ,meer dan 70.000 volgers. Ook is Luana moeder geworden van Ana Julya, die geborden is op 31 decmber 2018.

De jeugd van Rodrygo

Rodrygo is in een zeer fijne omgeving geboren. zijn ouders (Denise en Eric) hebben een goede relatie samen en woonden in een van de meest welvarende buurten van Brazilië: Sao Paolo. Hij groeide jarenlang op als enigst kind, zonder broers of zussen.

Eric kreeg Rodrygo op erg jonge leeftijd, zijn inkomstenbron bestond uit voetballen in de lagere divisies van Brazilië. Hij wist dat dit zijn carrière zou beïnvloeden en dit geen toekomst had  voor hem. Daarom focuste hij zich volledig op de voetbalcarrière van zijn zoon.

voetballen in de woonkamer, oefenen buiten en sportopleidingen die volgden door de begeleiding van zijn vader was de weg die Rodrygo aflegde naar succes.

Vader Eric was gepassioneerd met voetballer Robinho die voor zijn favoriete club Real Madrid speelde. Op 9-jarige leeftijd wordt Rodrygo opgeroepen om zich te melden bij voetbalclub Santos.

De carrière van Rodrygo:

Rodrygo volgde zijn jeugdopleiding bij Santos. Op 4 november 2017 debuteerde hij in het eerste elftal van tijdens een 3-1 zege tegen Atlético Mineiro. Zijn eerste doelpunt volgde in de wedstrijd tegen Nacional die eindigde in een 3-1 zege voor Santos

In juni 2018, toen hij net 8 maanden speelde bij Santos kwam hij in de schijnwerpers bij het grote Real Madrid, dat maar liefst 45 miljoen euro voor de Braziliaan betaalde. Hij verkaste in juli 2019 naar Madrid

In zijn eerste seizoen voor de Spaanse grootmacht maakte hij 1.517 minuten verdeeld over 28 wedstrijden. In deze speeltijd wist hij 6 keer het net te vinden. Het seizoen van 20/21 maakte hij 1.567 minuten in 35 wedstrijden, in dit seizoen wist hij maar 3 keer te scoren en 7 assist te geven. Het seizoen van 21/22 waarin Real Madrid de Champions League wist  te winnen, maakte Rodrygo volle minuten en wist hij 9 goals en 6 assist. 

Dit seizoen draait de Braziliaan al 11 wedstrijden en wist hij maar liefst 5 keer het net te vinden, ook wist hij al 3 assist te geven. Zeer waarschijnlijk wordt dit het succesvolste seizoen voor de Braziliaan.

Hij speelt bij Real Madrid samen met onder andere: Karim Benzema, Toni Kroos, Marco Asensio en Luka Modric.

De interlandcarrière van Rodrygo:

Rodrygo maakte deel uit van het onder 17 en 20 team van Brazilië waarin hij 14 wedstrijden speelde en 6 keer wist te scoren.

Op 15 november 2019 debuteerde hij dan in het eerste elftal van Brazilië waarin hij werd ingebracht in de oefeninterland tegen Argentinië die met 0-1 verloren werd. Vooralsnog heeft hij 2 wedstrijden mogen spelen in het eerste team.

In het Braziliaanse team speelt hij samen met onder andere: Neymar, Vinícius Júnior, Antony, Gabriel Jesus en Casemiro.

 Rodrygo: vermogen en salaris

Het jaarsalaris van Rodrygo Silva de Goes wordt geschat op zo’n 7,5 miljoen euro. dit zou betekenen dat hij zo’n 625 duizend euro per maand verdient en dit gelijk staat aan 28 duizend per dag.

Wil je Rodrygo z’n leven volgen? Bekijk dan zijn Instagram-account.