Spelersvrouw.nl

Antonella Roccuzzo, het liefje van Lionel Messi

Antonella Roccuzzo vriendin Lionel Messi

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Haar betoverende glimlach, zongebruinde prachtlichaam en fonkelende ogen doen menig mannenhart sneller kloppen. Maar slechts één man wist haar ’te scoren’. Wie anders dan misschien wel de beste voetballer ooit, Lionel Messi, mag Antonella Roccuzzo zijn vriendin noemen.

In tegenstelling tot veel voetballers die worden omringd door golddiggers en vrouwen die verslaafd zijn aan spotlights, is de liefde tussen Lionel Messi en Antonella Roccuzzo er één die teruggaat tot hun kinderjaren. Ze leerden elkaar kennen toen ze vijf jaar oud waren. Beide Argentijnse families kennen elkaar goed. Antonella is het nichtje van Messi’s beste vriend Lucas Scaglia.

In 2008 sprong de vonk tussen de spierwitte Lionel en latino Antonella tijdens de kerstvakantie over en kregen ze een relatie. Ze werden intiem gespot tijdens vakanties in Brazilië en het zuiden van Barcelona. In 2010 verloofden ze zich, waarna twee jaar later hun zoon Thiago werd geboren.

Antonella Roccuzzo vriendin Lionel Messi

Antonella Roccuzzo mag dan trots zijn op haar waanzinnig vrouwelijke lijf, dat gaat bepaald niet ten koste van haar intelligentie. Mevrouw studeerde aan de Universiteit van Rosario en volgde de opleiding voedingswetenschappen. Ze zou vermoedelijk zelf ook miljoenen kunnen verdienen als model, maar verkiest het om vooral buiten de spotlights te blijven. Ze geeft zelden interviews of fotoshoots, maar als vriendin van ’s werelds bekendste voetballer ontkomt ze er niet aan om regelmatig door de paparazzi te worden gefotografeerd.

Roccuzzo probeert waar mogelijk haar vriend in actie te zien bij Paris Saint-Germain. Ze heeft er geen probleem mee dat Lionel zijn schaarse vrije tijd vooral op de Playstation doorbrengt. Als bekende ‘vriendin van’ verdiepten de boulevardbladen zich zelfs in haar interesses.

Uit de plekken waar ze werd gespot konden de roddeljournalisten concluderen dat Antonella graag winkelt, geen hekel heeft aan vakanties en zich graag kleedt in Adidas. Poeh, dat zijn nog eens verrassende onthullingen, nietwaar?