Spelersvrouw.nl

Mariánna Solkidou vriendin van Vangelis Pavlidis

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Mariánna Solkidou is de vriendin van Vangelis Pavlidis, een Griekse aanvaller van AZ. De twee zijn inmiddels al enkele jaren setje en nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Inhoudsopgave

Mariánna Solkidou vriendin Vangelis Pavlidis

Mariánna Solkidou heeft beauty, brains én talent. De blonde Griekse studeerde namelijk Accounting & Finance op het Hellenic College in Thessaloniki, is bloedmooi en doet ook nog eens aan volleybal op een behoorlijk hoog niveau in haar geboorteland.

Gelukkig heeft vriendin Mariánna getuige de kiekjes op haar Instagram ook nog wel tijd over om van en met haar Vangelis Pavlidis te kunnen genieten van het leven. Ze liggen maar wat graag samen op het strand en reisden al samen naar onder meer Santorini, Parijs, Köln en Rodos en.. Roermond.

Lees ook: Het in nevelen gehulde liefdesleven van Myron Boadu

© Instagram: vangelis_pavlidis

Vangelis Pavlidis speler van Willem II en AZ

Ook in Alkmaar is Mariánna met enige regelmaat te vinden, want haar vriend Vangelis Pavlidis speelt tegenwoordig voor AZ. Waarbij hij onder andere samen speelt met Jordy Clasie en Dani de Wit. De Alkmaarders kochten hem over van Willem 2 voor zo’n 2,5 miljoen euro. De Griekse flankspeler werd in het seizoen 2018/2019 al gehuurd van het Duitse VfL Bochum en maakte in de zomer van 2019 opnieuw de overstap naar de Tricolores.

In het verleden speelde Pavlidis ook al voor Behides 2000 (Griekenland), het grote Borussia Dortmund en dus Bochum.

Vriendin Mariánna trouwe supporter van Vangelis Pavlidis

Zijn vriendin Mariánna Solkidou verhuisde vanwege haar studie niet altijd gelijk mee, maar bezoekt hem wel zo vaak mogelijk. Dat zal in Alkmaar niet anders zijn, want ze kunnen nog steeds absoluut niet zonder elkaar!

© Instagram: vangelis_pavlidis