Spelersvrouw.nl

De vriendinnen van Ajax-talent Václav Černý

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 september 2015

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Ajax-talent Václav Černý is hot! De Tsjechische middenvelder staat op het punt om door te breken bij Ajax, maar in de liefde lijkt hij – al dan niet bewust – het even rustig aan te doen. 

Cerny lijkt momenteel namelijk vrijgezel. Helemaal zeker is het niet, want als één van de grootste talenten uit de Ajax-opleiding, staat de spelmaker nogal in de belangstelling en schermt zijn privéleven daarom steeds meer af. Echter, wie hem al langer volgt, weet dat hij al wel enkele vriendinnen heeft versleten.

De bekendste, met name in zijn vaderland, is Sara Rychlikova. Mooie Sara is model en vooral heel erg sportschool en selfieverslaafd. Het stel had in 2013 verkering, getuige de foto’s waarop Vasa en Sara samen poseren bij onder meer de contractondertekening. Hun liefde bleek echter niet bestand tegen de afstand. Niet zo gek, Cerny was destijds nog maar 15 toen hij huis en haard verliet voor een avontuur bij Ajax. Inmiddels heeft Sara Rychlikova al weer een nieuwe knappe jongen opgedoken.

Vriendinnen van Vaclav Cerny

Medio 2014 had Vasa Cerny even een Nederlandse vriendin, maar daarover is weinig naar buiten gekomen. Hij ontmoette wel haar ouders, maar het lijkt erop dat die relatie geen stand heeft gehouden. Dat zou goed nieuws betekenen voor alle meiden in zowel Nederland als Tsjechië, want Václav Černý is met zijn knappe kop en sportieve lijf erg in trek bij het vrouwelijk schoon. 

Op sociale media verklaren talloze meisjes hem de liefde. Smoorverliefd gaan ze naar trainingen om met hem op de foto te gaan. De goedlachse Tsjech ondergaat het met plezier. Hij weet dat de wereld aan zijn voeten ligt en een mooie voetbalcarrière en een wonderschone vriendin voor hem een kwestie van tijd zijn.