Spelersvrouw.nl

Irene Martinez, de prachtige geliefde van Hector Moreno

Irene Martinez vriendin Hector Moreno

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 september 2015

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Oelalala! Hector Moreno heeft een relatie met de prachtige Irene Martinez. Hun beider roots ligt in Mexico. Ze zal haar ogen even hebben dichtgedaan toen Moreno als speler van PSV negatief in het nieuws kwam. Hector Moreno werd een beenbreker toen hij Manchester United-verdediger Luke Shaw een dubbele beenbreuk bezorgde.

Wie denkt dat mevrouw Moreno enkel een thuis op de bank het eten voor vriend Hector maakt, heeft het mis. Deze kittige brunette is zakenvrouw en wel van de website Masquefaviajes.com. Een reiswebsite en als we haar Twitter-profiel mogen geloven is haar uitvalsbasis zowel New York als Ibiza. Ze omschrijft zichzelf daar als ‘pittig’, ‘gewaagd’ en ‘gezellig’.

,,Het is mijn passie om te reizen en mijn plicht om te glimlachen”, stelt ze verder. Dat laatste blijkt ook wel uit de foto’s van haar: wat een prachtige vrouw! Toen Moreno in de zomer van 2015 had getekend bij PSV, namen de cameramensen haar dan ook graag in beeld. Irene Martinez profileert zich graag met een stijlvol voorkomen. Chique kleding, hakken en rode lippenstift.

Irene Martinez vriendin Hector Moreno

Ondanks haar drukke zakelijke beslommeringen maakt Irene zich wel degelijk druk om de carrière van haar man. Ze twitterde dat ze ‘opgewonden’ was door de overstap naar PSV en maakte een paar maanden eerder zich kwaad dat er valse Facebook-accounts uit naam van Hector Moreno in omloop waren. Ook wanneer de verdediger de afgelopen tijd geblesseerd was, twitterde vriendin Irene positieve berichtjes.  En ook journalisten die iets naars schrijven, kunnen een sneer verwachten: ,,Hoe droevig moet het leven van een journalist zijn?”

Onduidelijk is of de relatie tussen Hector Moreno en Irene Martinez al teruggaat naar de periode in Alkmaar, waar Moreno naam maakte als betrouwbare verdediger van AZ. Daarna verkaste hij naar het Spaanse Espanyol, maar de wens om voor de prijzen te spelen deed hem, ondanks de interesse van Fiorentina, voor PSV kiezen. De Eindhovense club betaalde circa 3,5 miljoen euro voor hem en liet hem tot medio 2019 tekenen. ‘El Tractor’, zoals hij liefkozend genoemd wordt, speelde al tientallen interlands voor Mexico. Belangrijk in zijn keuze voor PSV was de aanwezigheid van Andres Guardado en diens vriendin Sandra de la Vega.