Spelersvrouw.nl

SOPHIE NUIJTEN, de vrouw van womanizer HANS KRAAIJ JR

Sophie Kraay Hans junior

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Ze wist de George Best van de Lage Landen te temmen. Sophie Nuijten, inmiddels officieel Kraay-Nuijten geheten, is sinds 2006 de echtgenote van Hans Kraay jr. Met de Belgische schone, liefst 24 jaar jonger dan de markante voetbaltrainer en analyticus, beleeft Kraaij naar eigen zeggen bij Voetbal International met grote regelmaat ‘een dolleduikavond’.

De dolle duik avond is een begrip geworden bij voetbalminnend Nederland. Wanneer Hans Kraaij junior weer eens aanschoof bij Voetbal International, besloot hij de uitzending vaak met een boodschap aan zijn Sofie: ,,Ga maar vast klaarliggen schat, want ik kom er weer aan.” Sindsdien staat het bedrijven van de liefde voor voetballiefhebbers gelijk aan de dolle duikavond.

Kraay jr kende een bewogen liefdesleven. Twee huwelijken versleet hij voordat hij in Sophie naar eigen zeggen zijn droomvrouw vond. “Ik was altijd maar op pad, altijd maar op jacht”, blikte de SBS- presentator terug op zijn rokkenjacht in Nieuwe Revu. “Ik was altijd maar op zoek naar nóg mooier, nóg lekkerder, nóg spannender. Ik heb er ook van genoten. Bij mij was het gras bij de buurvrouw altijd een stuk groener dan thuis. Maar ik heb wel genoten, ja. Ik heb ook niet echt spijt. En volgens mij heb ik niet al te veel mensen verdriet gedaan. Ik heb twee ex-vrouwen. Tegen hen zeg ik ook altijd: ‘Het is honderd procent mijn schuld dat we uit elkaar zijn gegaan’. Daarin heb ik wel gefaald, ja. Als je twee kinderen op de wereld zet, en je ziet ze zo weinig…”

Inhoudsopgave

Sophie, de vrouw van Hans Kraay junior

Dankzij Sofie is het De Graafschap-icoon tot rust gekomen: “Ik heb eigenlijk altijd een slag in mijn wiel gehad. Sofie is een soort fietsenmaker. Zij heeft de slag uit mijn wiel gehaald.” Dat de ex-trainer van Ophemert, FC Lienden, SVZW en JVC Cuijk ver wil gaan voor Sophie bleek wel kort voor hun huwelijk. Ondanks een hersenbloeding met verlammingsverschijnselen bleef ‘Hansie Hansie’ bij Sophie. Gelukkig herstelde ze, waardoor de Vlaamse inmiddels ook haar terugkeer op de catwalk als model heeft kunnen maken. Daarnaast is ze ambassadeur van Nederland Positief, net als Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gigi Ravelli.

Samen wonen Hans Kraay jr en Sophie Kraay-Nuijten in een verbouwde boederij in het Betuwse Ophemert. Elke woensdag en zaterdag gaan ze uit eten, dat is mogelijk omdat ‘Hansie Hansie’ met zijn vele tv-klussen naar eigen zeggen een ‘ministerssalaris’ verdient. Dat is ook wel nodig om enerzijds zijn Audi cabriolet te betalen, maar vooral ook zijn twee ex-vrouwen aan wie hij maandelijks netjes alimentatie afdraagt. Naast af en toe wat modellenwerk, neemt Sophie ook het management van haar man voor haar rekening. Afijn, genoeg info, tijd voor wat beeld van deze prachtvrouw!

Hans Kraay zeer emotioneel over zijn Sophie:
Ben jij benieuwd hoe de vrouwen en vriendinnen van de andere HEREN van VI eruit zien? Check dan ons artikel met een uitgebreide overzicht, inclusief heerlijke FOTO’S!

1 comment