Spelersvrouw.nl

Inge van der Kroon vriendin Dani de Wit

Inge van der Kroon vriendin Dani de Wit

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 augustus 2018

Laatst Geüpdatet: 14 januari 2023

Inge van der Kroon is de vriendin van Dani de Wit. Inge van der Kroon staat al jarenlang aan de zijde van Dani. Het is dan ook duidelijk dat deze twee tortelduifjes zelfs al samen waren voordat Dani de Wit indruk begon te maken bij Ajax.

Inhoudsopgave

Inge van der Kroon vriendin Dani de Wit

Inge van der Kroon is de vriendin van Dani de Wit. Alhoewel Inge wel meerdere keren terugkomt op foto’s op het Instagram-profiel van Dani, is er eigenlijk verder niet heel veel bekend over wat zij in het dagelijks leven allemaal doet. Net als Dani houdt Inge wel net als haar vriend van voetbal en dat lijkt best goed van pas te komen in hun relatie.

De twee zijn dan ook al langere tijd samen. Regelmatig gaan ze samen op vakantie wanneer beide schema’s dat toelaten. Zo bezochten ze dit jaar onder meer al Parijs en delen ze regelmatig kiekjes samen waarop te zien is dat ze genieten van een azuurblauwe zee.

Dani de Wit speler Ajax en AZ

Dani de Wit is één van de talentvolle spelers van Ajax. Van de middenvelder wordt vooral voor in de toekomst veel verwacht. Hij tekende onlangs dan ook een contract tot medio 2020 bij de Amsterdammers. Dani de Wit speelt sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax en was in 2017 voor het eerst te zien in een competitiewedstrijd van Jong Ajax. Sindsdien ging het al snel bij Ajax, want een jaar later maakte hij al zijn debuut voor de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Op 30 augustus 2019 maakte Dani de overstap van Ajax naar AZ waar hij een 5-jarig contract tekende. Inmiddels is hij een vaste waarde voor de Alkmaarders. Hij speelde dit seizoen al 26 wedstrijden waarin hij 11 keer wist te scoren

Inge van der Kroon is te volgen via Instagram.