Spelersvrouw.nl

Yasemin is de vriendin van Piet Velthuizen

Vriendin Piet Velthuizen

Yasemin is de vriendin van Piet Velthuizen. Terwijl de doelman eerder nog gelukkig was met Femke Weijenburg, is er inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven. Dat is echter nog niet alles, want Yasemin is inmiddels ook de trotse moeder van één van de kinderen van Velthuizen. Eind 2017 werden de twee ouders van Bless.

Inhoudsopgave

Yasemin vriendin Piet Velthuizen

Yasemin is de vriendin van Piet Velthuizen. Tot op heden is de doelman er aardig in geslaagd om zijn vriendin uit de schijnwerpers te houden, maar zo nu en dan verschijnt er toch een glimp van haar in het nieuws. Zo keerde de doelman eind 2017 even terug toen zijn vrouw op bevallen stond. Een paar weken later werd zijn contract bij Omonia Nicosia in Cyrpus ontbonden en kon hij ook in Nederland kerst vieren, mét Yasemin.

“Ik ben blij om weer in Nederland te zijn, ik was vijf weken geleden even voor twee dagen in Nederland toen mijn vrouw ging bevallen van Bless”, zo vertelde Velthuizen toentertijd aan Omroep Gelderland. Lang kon hij toen niet genieten, omdat hij nog onder contract stond bij de club uit Cyprus. “Ik ben daarom nu blij dat ik thuis kan zijn en kan genieten van de familie en mijn kindjes.”

Piet Velthuizen en Femke Weijenburg

Piet Velthuizen was eerder nog samen met Femke Weijenburg. Met haar kreeg hij twee kinderen, alleen de relatie hield geen stand. Wat er precies gebeurd is tussen de twee, is niet duidelijk geworden. Wat we wel weten, is dat Femke Weijenburg toentertijd nog een post heeft geplaatst op Facebook.

“En dan sta je er ineens alleen voor.. Met een kindje van 1 en over een paar weken ook een dochtertje.. geen woorden”, schreef een toen totaal verdrietige Femke. Met Yasemin heeft Piet Velthuizen nu nieuw geluk gevonden.