Spelersvrouw.nl

Melanie Jane Lancaster vriendin Joost Luiten

Melanie Jane Lancester vriendin Joost Luiten

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 augustus 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 26 augustus 2022

Melanie Jane Lancaster is de vriendin van Joost Luiten. De twee hebben allebei een passie voor golfen. Melanie is eigenlijk al van jongs af aan bezig met de sport en datzelfde geldt natuurlijk voor Joost Luiten, die tot de allerbeste golfers van de wereld behoort.

Inhoudsopgave

Melanie Jane Lancaster vriendin Joost Luiten

Melanie Jane Lancaster is de vriendin van Joost Luiten. Melanie is 26 jaar oud en net als haar Joost helemaal bezeten door het golfvirus. Dat begon al van jongs af aan. De in Zandvoort geboren en getogen Melanie was samen met haar broertje regelmatig te vinden op verschillende golfbanen. Inmiddels zijn haar ouders zelfs de trots eigenaar van de 9 holes golfbaan The Dunes.

Ondanks dat alles er vroeger ook op wees dat Melanie iets zou doen in de golfwereld, gebeurde wat anders. Melanie verloor haar hart namelijk aan racen en was er jarenlang veel mee bezig, tot ze er op 22-jarige leeftijd voor koos om het racen te laten schieten vanwege een gebrek aan sponsoring. Dat is dan ook het moment dat Melanie terugkeert in de golfwereld en zich volop in gaat zetten voor het familiebedrijf.

Melanie Jane Lancaster in de golfwereld

Juist dan leert Melanie ook haar huidige vriend Joost Luiten kennen. Terwijl zij golfbonden met Nederland probeert te binden tijdens het toernooi van Turkish Airlines ontmoet ze Joost. Ze wil hem uitnodigen voor een speciale dag voor kinderen in Rotterdam. Wat de twee dan nog niet weten, is dat ze daarna stapelverliefd op elkaar worden.

Vandaag de dag zijn de twee dolgelukkig met elkaar. Melanie steunt haar geliefde niet alleen door dik en dun, maar schrijft ook regelmatig over hem en haar eigen leven op GolfVrouw.nl. Daardoor leren we ook de dame achter Joost Luiten steeds beter kennen.

Melanie Jane Lancaster is te volgen via Instagram en Facebook.