Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Wissam Ben Yedder?

Wie is de vriendin van Wissam Ben Yedder

Wissam Ben Yedder heeft een vriendin, alleen hoe ze heet, is niet bekend. Beide willen haar naam namelijk niet delen.

Samen zijn ze wel te zien op zijn Instagram. Eén ding weten we zeker; Wissam Ben Yedder heeft een prachtige vriendin.

Het stel maakt vooral foto’s tijdens hun vakanties. Ook weten we zo goed als zeker dat ze samen wonen in het prachtige, maar peperdure, Monaco.

Inhoudsopgave

De carrière van Wissam Ben Yedder

Wissam Ben Yedder met als bijnaam ‘Ben Kester’ is een Franse spits die compleet tweebenig is. In 2010 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal op het vierde niveau van Frankrijk.

Dit was bij UJA Maccabi Paris Métropole. Nog in hetzelfde jaar tekende hij een contract bij Toulouse, dat in de hoogste competitie van Frankrijk uitkwam.

Vanaf 2014 tot en met 2016 was hij een vaste waarde voor deze club. Elk seizoen scoorde hij minimaal 14 doelpunten.

In augustus vertrok hij bij Toulouse en verkaste hij naar Sevilla. Nadat hij ook bij Sevilla veel scoorde, werd hij verkocht aan AS Monaco voor 40 miljoen euro.

Zijn vertrek naar AS Monaco

Op 14 augustus 2019 tekende hij een contract bij AS Monaco tot 30 juni 2024. In de afgelopen jaren heeft hij het erg goed gedaan.

Hij scoorde veel doelpunten en viel door zijn acties en tweebenigheid op bijna de grote clubs. Toch, lijkt hij bij AS Monaco te blijven.

Wissam verdient hier namelijk 4,8 miljoen euro per jaar. Bij deze Franse voetbalclub speelt hij samen met onder andere: Breel Embolo, Kevin Volland en Myron Boadu.

De interlandcarrière van Wissam Ben Yedder

Wissam Ben Yedder kwam in zijn voetbalcarrière tot 19 interlands waarin hij 3 goals maakte. De Franse spits maakte zijn debuut op 27-jarige leeftijd, wat relatief ‘laat’ is voor een voetballer.

Zijn eerste wedstrijd voor het Franse elftal speelde hij op 23 maart 2018. Ze verloren toen een oefeninterland tegen Colombia met 2-3.

Enkele profvoetballers waarmee hij in het Franse elftal samen speelt: N’golo Kante, Nkunku, Ousmane Démbéle en Lucas Hernández.

Wissam Ben – Yedder autocollectie

Wissam Ben Yedder is gek op auto’s. En dan het liefst, snelle en dure auto’s.

Op zijn Instagram zien wij hem met meerder Lamborghini’s en Ferrari’s. Zijn gehele auto collectie heeft een waarde van meerdere miljoenen.

Wissam Ben Yedder’s zijn vriendin wil buiten de spotlights blijven

Op Instagram zien we meerdere foto’s samen met zijn vriendin. Alleen, is het niet duidelijk hoe ze heet.

De vriendin van Wissam Ben Yedder wil buiten de spotlights blijven. Om deze reden wordt haar ‘naam’ niet bekend.