Spelersvrouw.nl

Sabrina Duvad is de vriendin van Kingsley Coman

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Sabrina Duvad is de vriendin van Kingsley Coman. Het stel is al enkele jaren samen en heeft moment zelfs twee kindjes. Toen Sabrina Duvad zwanger was, hebben ze dit gedeeld op Instagram. 

Sabrina Duvad is 30 jaar oud, komt oorspronkelijk uit Zweden, en lijkt op dit moment te zorgen voor de kinderen. Kingsley en Sabrina hebben niet alleen een huis in München, maar ook in Stockholm. Hier is zij geboren en getogen. Coman is op dit moment 26 jaar, zij is dus 4 jaar ouder.

Inhoudsopgave

De carrière van Kingsley Coman

Kingsley Coman begon zijn profcarrière in de jeugd van Paris Saint-Germain. Nadat hij bijna alle jeugdteams doorlopen had, mocht hij op 16-jarige leeftijd zijn debuut maken voor het eerste elftal. Dit was op 17 februari 2017. Aan het einde van de wedstrijd werd Marco Verratti gewisseld, hij mocht toen invallen. Met 16 jaar, 8 maanden en 4 dagen, was hij de jongste debutant ooit voor de Franse voetbalclub.

In 2014 vertrok hij transfervrij naar het Italiaanse Juventus. In het eerste seizoen kwam hij tot ‘slechts’ 5 wedstrijden. Eind augustus 2015 verhuurde de Italiaanse club de vleugelaanvaller aan Bayern München. Het was een huurperiode van 2 jaar met een optie tot koop. Sinds 1 juli 2017 staat hij onder contract bij Bayern München. Hij tekende een 3-jarige contact, wat hij datzelfde jaar nog verlengde naar een contract tot midden 2023.

Het vertrek naar Bayern München

Sinds 2017 speeld de Franse vleugaanvaller al voor ‘Der Rekordmeister’. Er zijn tijden geweest dat hij een basisplaats had, momenteel start hij vaak van de bank. Toch, lijkt hij het met zijn vriendin Sabrina Duvad naar zijn zin te hebben in München. Hij kwam tot nu toe 237 keer uit voor Bayern München. Hierin scoorde hij 50 goals en gaf hij 59 assists . Niet slecht, voor een voetballer die regelmatig vanaf de bank start.

De 26-jarige Kingsley heeft nog een contract tot medio 2023. Of hij bijtekent, is nog niet bekend. Enkele profvoetballers waarmee hij samen speelt bij Bayern München: Leroy Sané, Manuel Neuer, Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Leon Goretzka.

De interlandcarrière van Kingsley Coman

De interlandcarrière begon al vroeg voor de Franse rechtsbuiten. Op 20 september speelde hij zijn eerste wedstrijd voor de onder 16 van Frankrijk. 4 jaar later mocht hij het debuut maken voor de Franse nationale ploeg. Dit was op 13 november 2015. Tot op heden kwam hij hiervoor 40 keer uit, waarin hij 5 doelpunten maakte.

In de Franse ploeg speelt hij samen met onder andere: Kylian Mbappé, Karim Benzema, Paul Pogba, N’Golo KantéOusmane Dembélé en Benjamin Pavard.

Sabrina Duvad en Kingsley Coman

Sabrina Duvad is de prachtige vriendin van Kingsley Coman. Op haar Instagram vind je verschillende foto’s van het stel. Ook hun kind vind je op haar Instagram. Ze heeft op dit moment 28,4 k volgers.

Kingsley Coman heeft 2 miljoen volgers op zijn Instagram. Hij heeft 361-berichten op zijn Instagram staan. Eén deel hiervan zijn foto’s samen met zijn prachtige vriendin. Inmiddels is het stel al jaren gelukkig met elkaar, dat straalt er ook wel vanaf. De liefde hebben ze bekroond met hun twee kindjes.

Vermogen en salaris

In zijn beginperiode bij Bayern München verdiende hij 8 miljoen euro bruto per jaar. Toen hij zijn nieuwe contract ondertekende, ging dit naar 17 miljoen euro bruto per jaar. Het stel hoeft dus niet op de kleintjes te letten. Hij verdient op dit moment € 65.384,62 bruto per dag. Met een geschat vermogen van minstens 60 miljoen euro, kunnen we Coman ‘steenrijk’ noemen.