Spelersvrouw.nl

Sarah Kehrer de vriendin van Serge Gnabry

Sarah Kehrer de vriendin van Serge Gnabry

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 september 2022

Laatst Geüpdatet: 30 januari 2023

Sarah Kehrer is de vriendin van Serge Gnabry. Het stel is sinds 2016 smoorverliefd op elkaar. In dat jaar kregen ze ook een relatie. Ze wonen op dit moment samen in München, hier voetbalt hij.

Serge David Gnabry zoals hij voluit heet, is een Duitse voetballer die is geboren op 14 juli 1995. Hij speelt doorgaans als rechtsbuiten en is heeft in de jeugd achtereenvolgens gespeelt voor; TSV Weissach, TSF Ditzingen, TSF Ditzingen,  SpVgg Feuerbach, Stuttgarter Kickers, VfB Stuttgart en Arsenal. Het bijzondere is, is dat Arsenal Gnabry wist op te halen voor een bedrag van slechts 150.000 euro bij Stuttgart. 

Inhoudsopgave

De carrière van Gnabry

De prachtige carrière van Serge Gnabry begon in Londen, bij het grote Arsenal. Hier maakte hij op 26 september 2012 zijn debuut in de wedstrijd tegen Coventry City. Tot veel wedstrijden kwam het overigens niet bij Arsenal.

Na 10 wedstrijden te hebben gespeeld in de periode van 2012 – 2016, werd hij in het laatste jaar uitgeleend aan West bromwich Albion. Ook hier wist Serge Gnabry geen furore te maken en speelde hij slechts één wedstrijd. 

Het vertrek naar Werder Bremen

Na een enigszins mislukt avontuur in Engeland, besloot Serge Gnabry terug te keren naar Duitsland. Hij ging spelen voor Werder Bremen en groeide hier uit tot één van de vaste spelers in het team. In de 27 wedstrijden die Serge Gnabry speelde, wist hij 11 keer te scoren.

Dit bleef ook de Duitse topclub Bayern München natuurlijk niet onopgemerkt, dat hem op 2017 van Bremen over nam. In het eerste seizoen bij Bayern werd Serge Gnabry verhuurt aan 1899 Hoffenheim, waar hij in 22 wedstrijden 10 keer wist te scoren.

Het seizoen erna werd hij een vaste waarde voor zijn club en wist hij in de periode van 2018 – 2022 in de 122 wedstrijden die hij speelde, maar liefst 46 keer te scoren. Daarnaast werd Serge Gnabry ook nog uitgeroepen tot speler van het jaar in 2019 en is hij een belangrijke schakel in de aanvalslinie van der rekordmeister. Hij speelt in de aanvallen met Kingsley Coman, Thomas Müller en Leroy Sané.

Sarah Kehrer & Serge Gnabry

De vriendin van Serge Gnabry is het prachtige Amerikaanse model Sarah Kehrer. Ze is voor haar werk vaak te vinden in het buitenland en met name in de landen; Mexico, Amerika, Frankrijk en Zuid-Afrika. Sarah Kehrer is de zus van de bekende Duitse voetballer Thilo Kehrer. Sarah Kehrer is geboren in 1995 en sinds 2016 samen met de Duitse topvoetballer Serge Gnabry. Bekijk hier de Instagram van Serge Gnabry.

Sarah Kehrer Social media

Door haar werk als model is Sarah Kehrer ook op Instagram alles behalve een onbekende. Met haar bijna 100.000 volgers, deelt ze bijna alles wat ze meemaakt. Van prachtige foto’s van haarzelf, tot foto’s met haar partner en vrienden. Dat de twee een prachtig leven hebben samen, dat blijkt wel uit de vele prachtige foto’s die Sarah regelmatig op haar Instagram deelt.