Spelersvrouw.nl

Daphne Romani vrouw van Badr Hari

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Daphne Romani is de vrouw van Badr Hari, een Nederlandse kickbokser met Marokkaanse roots. In 2016 stapten de twee in het huwelijksbootje en hebben inmiddels twee kindjes samen.

Inhoudsopgave

Daphne Romani vrouw Badr Hari

Daphne Romani en Badr Hari hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar sinds enkele jaren zijn ze toch stabiel geworden samen.

In 2016 trouwden de twee: de twee jaar jongere Daphne was toen hoogzwanger van hun tweede kindje, nadat eerder al Amber-May (toen vier jaar) geboren was.

Daphne Romani en Badr Hari hebben twee kinderen

Daphne Romani is altijd een bekend model geweest, maar stopte al vrij vroeg om de focus volledig op haar kindje te kunnen leggen.

Voor haar job reisde ze regelmatig van Milaan naar Parijs en van Londen naar Athene, maar dat wilde de beauty dus niet meer.

Badr Hari had een relatie met Estelle Cruijff

Badr Hari heeft, nadat hij en Daphne Romani voor het eerst uit elkaar gingen, nog een tijdje een relatie gehad met Estelle Cruijff. De nicht van voetballegende Johan Cruijff was toen ‘op papier’ nog getrouwd met voormalig profvoetballer Ruud Gullit.

Ten tijde van hun relatie kreeg Badr Hari nog de bekende rechtszaak tegen zakenman Koen Everink op zijn bord. Badr werd schuldig bevonden aan zware mishandeling, uitgevoerd tijdens het evenement Sensation White.

Badr Hari mishandelt zakenman Koen Everink

In achttien seconden tijd liep Everink blijvend letsel op. “De eerste stoten voelde ik toen ik op de grond lag. Vreemd genoeg had ik geen pijn. Het waren verdovende klappen. Ik kon ook nog denken. ‘Zo voelt dus een klap van een profbokser’, flitste door mijn hoofd.”

“Daarna kreeg ik zoveel trappen en schoppen dat ik een soort doodsangst ervoer. Het geweld was zo hevig, dat ik dacht: dit is het einde”, vertelde het slachtoffer al eens aan De Telegraaf.

Gelukkig is Badr Hari inmiddels weer helemaal terug op het rechte pad. Daar moet hij natuurlijk zijn vrouw Daphne Romani ook voor bedanken!

© Instagram