Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Mahmoud Dahoud?

Wie is de vriendin van Mahmoud Dahoud?

Op dit moment heeft Mahmoud Dahoud geen vriendin, althans het is niet bekend. Als hij wel een vriendin heeft, houdt hij het geheim voor de buitenwereld.

De Duits-Syrische voetballer Mahmoud Dahoud is geboren op 1 januari 1996 in Amuda in Syrië. Hij speelde in de jeugd van Fortuna Düsseldorf, waarna hij in 2010 werd opgepikt door de scouts van Borussia Mönchengladbach. Dahoud wist in de jeugd zo veel indruk te maken dat hij een contract wist af te dwingen. 

Inhoudsopgave

De carrière van Mahmoud Dahoud

Nadat Mahmoud Dahoud 4 seizoenen in de jeugd van Borussia Mönchengladbach had gespeelt, vond de trainer tijd om hem bij het eerste elftal te halen. Op 28 augustus 2014 was het dan eindelijk zover en maakte Mahmoud Dahoud zijn langverwachte debuut in het eerste elftal.

Dit was in de wedstrijd voor de kwalificatie van de Europa League tegen FK Sarajevo. Hij mocht in de tweede helft in de 55e minuut invallen in een wedstrijd die uiteindelijk met maar liefst 7-0 werd gewonnen. Het eerste officiële eerste doelpunt maakte Mahmoud Dahoud op 23 september 2015 in de wedstrijd die met 4-2 werd gewonnen tegen FC Augsburg.

Mahmoud Dahoud was in deze wedstrijd al in de 21e minuut trefzeker waarbij hij de 4-0 binnen schoot. 

Het vertrek naar Dortmund

Nadat Mahmoud Dahoud 61 wedstrijden uitkwam voor Borussia Mönchengladbach, vertrok hij in maart 2017 naar zijn nieuwe club Borussia Dortmund. Hij tekende een contract voor 5 seizoenen en speelde uiteindelijk tot 2022 slechts 46 wedstrijden. Bij deze club speelt hij samen met onder andere; Emre Can, Marco Reus en Thorgan Hazard

Een onuitwisbare indruk heeft Mahmoud Dahoud hier tot nu toe dus nog niet echt kunnen maken. Wel heeft hij in de periode dat hij nu voor ‘die gelben’ speelt twee prijzen op z’n naam kunnen schrijven. Hij wist met Dortmund in 2020/2021 de DFB-Pokal te winnen en in 2019 de Duitse Supercup. Ook werd hij in 2017 kampioen op het EK onder 21 met zijn land.

De vriendin van Mahmoud Dahoud

Mahmoud Dahoud heeft momenteel geen vrienden. Althans, als we de verhalen mogen geloven. Echter lijkt het wel alsof zijn huis is ingericht door een vrouw, zo knus als het is! Zelf laat Dahoud er namelijk vrij weinig over los en is er ook op social media niet heel veel over hem te vinden. Het lijkt er dus op dat Mahmoud Dahoud zich liever bezighoudt met voetballen en er alles aan doet om van vaste waarde te kunnen zijn voor zijn huidige club.

Nadat hij alle jeugdelftallen van Duitsland heeft doorlopen, is het hem er natuurlijk alles aan gelegen om ook het eerste elftal te kunnen bereiken. We blijven Mahmoud Dahoud natuurlijk op de voet volgen en mochten we meer te weten komen over zijn eventuele relatiestatus, dan laten we je dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Wil je meer zien van het leven van Mahmoud Dahoud? bekijk dan hier zijn Instagram.